Autor Zpráva
ivka
Profil
Prosí o radu.Třetí den se mořím s tím,jak vložit kurzor na web. Uděla jsem si orázek který chci jako kurzor a ono mi to pořád nefunguje. Pradí někdo podrobněji? Dík
vertigo4
Profil
obrázek dej do formátu s koncovku cur nebo ico a do css dej

body {cursor: url(cesta k souboru);}
Adam Zábranský
Profil
ivka
snad ti bude stačit toto

EDIT: vertigo byl rychlejší
ivka
Profil
Jo to už mám.A do té závorky mám dát adresu toho obrázku? Já skouším všechno možný a ono to pořád nejde.Jsem asi natvrdlá.
vertigo4
Profil
ivka
A do té závorky mám dát adresu toho obrázku?
ano ;-)
ivka
Profil
To dělá tři dny a pořád nic.Dám to na web na stránku a nic!
vertigo4
Profil
ivka
a co třeba napsat odkaz na tu stránku?
ivka
Profil
To taky nejde.Já to jdu ještě skusit.
Matty
Profil
ivka
vertigo4 asi myslel, aby si ten odkaz napsala sem :-)
Adam Zábranský
Profil
ivka
To taky nejde.
nejde sem napsat odkaz na stránku na které to máš? :) tomu nevěřím. Teda jestli jsi reagovala na tohle.
ivka
Profil
reagovala jsem na to že do toho kodu dávám i odkaz na stránku
vertigo4
Profil
ivka
na jakou stránku? a hlavně napiš sem na diskusi odkaz na web, o kterém píšeš
Adam Zábranský
Profil
ivka
Aha, a dáš tedy odkaz na tvojí stránku sem? Takhle ti asi nemůžem pomoct.

EDIT: sakra proč mě vždycky někdo předběhne?
ivka
Profil
já pošlu ten kod a mrkni kde je chyba


body {
cursor: url("file:///C|/Documents%20and%20Settings/TEMP/Dokumenty/Obrázky/2007 _09_20/svíce/ku.cur");
<center><img src="http://montazsadrokartonu.sblog.cz/" border="0">
}
vertigo4
Profil
ivka
používáš adresu k souboru, ale na svém počítači... po nahrátí na web tato adresa nemůže platit...

napiš:
body {
cursor: url("ku.cur");
}


a ten soubor ku.cur vlož do kořenového adresáře
ivka
Profil
Jo dík jdu to skusit.Dík ještě se ozvu, jak to dopadlo.
ivka
Profil
No tak asi se budou všichni smát, ale já to neumím
Nadan
Profil
ivka
Nechceš poslat odkaz na ten web, kde to máš, abychom všichni viděli, že ti to nefunguje, nebo ejstli to není prohlížečem?
ivka
Profil
Já to neumím vložit do toho kořenového adresáře
vertigo4
Profil
ivka
normálně to uploaduješ přes ftp
ivka
Profil
neumím to nikdy jsem to nedělala
Bubák
Profil
ivka
Stránky na internet posíláš jak?
ivka
Profil
já mám stránku na sblogu a přez ftp jsem nikdy nic nedělala
ivka
Profil
Tak se tu s tím ještě pořád morduju a nic!!!
Na ty moje stránky to asi přez ftp nepude.Tak nevím jestli se s tím ještě mořit a nebo skusit udělat stránky jinde.
Mistr
Profil
ivka
K prezentaci webových stránek není sblog (www.montazsadrokartonu.sblog.cz), myslím, úplně ideální prostředí. Pouvažoval bych o nějaké freehostingové nabídce. K dispozici je třeba WebZdarma, Internet centrum či Profitux, případně Sweb od Seznamu. Avšak je i řada jiných.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: