Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hzik Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 6. 2005, 19:52:20
zacal sem delat stranky a zobrazoval sem si je ve firefoxu a dobry a pak sem se na ne podival v IE a je to blby a pritom je tam jen jedna tabulka. je tam jeden obrazek v jedne bunce a v druhe bunce dokonceni toho obrazku. firefox to napojil, tak jak sem si to predstavoval a napsal, aby to vypadalo jako jeden obrazek, ale IE za prvni obrazem udelal v bunce jeste misto a ten druhy (2px pouze patka obrazku - mam ji tam kvuli dalsi praci) jeste v te bunce posunul. nevim co s tim. velikosti bunek odpovidaji velikosti obrazku, ale IE tu bunku udela vetsi... muzete se na to podivat na http://www.hzik.unas.cz/kristin/dokument.htm
pritom padingy sem vynuloval atd... sem bezradnej. FF zobrazuje dobre. Diky Honza |
||
phantomcz Profil |
#2 · Zasláno: 1. 6. 2005, 20:59:40
To znám... ve Firefoxu tak, v IE jinak. :))
Zkoušel jsem to všemy možnými způsoby ale pořád to dělalo to samé. Nakonec jsem přišel tyto 2 způsoby. 1. absolutní pozicování v CSS
- to má ale nevýhodu v tom, že stránka nebude zarovnaná na střed 2. tabulkou - buňky s pozadím
Určitě existují i jiná řešení, ale mě zatím napadá jen tohle. |
||
phantomcz Profil |
#3 · Zasláno: 1. 6. 2005, 21:01:10
A samozrejme si musis nahradit sirky, vysky a nazvy souboru svymi vlastnimi. ;)
|
||
Michalek Profil |
#4 · Zasláno: 1. 6. 2005, 21:37:51
co zkusit u druhe bunky nastavit
style="line-height: 1px; font-size: 1px; height: 1px" ? |
||
blazenc Profil |
#5 · Zasláno: 1. 6. 2005, 21:47:19
Mně zase štve že existuje něco tak na p..u jako je IE. Neumí to průhlednost PNG obrázků a o záložkách se nebavím.
Blé M$ produkty. |
||
habendorf Profil |
#6 · Zasláno: 1. 6. 2005, 23:21:01
blazenc: Tak už víme co tě štve a příště se pls vyjadřuj k tématu.
|
||
Hzik Profil * |
#7 · Zasláno: 1. 6. 2005, 23:56:38
diky, zkusim to nejak provist. mozna nejak nakombinuju tabulku a ty css...
ale fakt nechapu, proc to ten IE tak dela... nema k tomu zadnej duvod :( ale kdyz ser podivate na stranky napriklad tehle zpevacky http://www.britneyspears.com/news-latest.php, tak ta tam ma obycejny tabulky a pritom ji to funguje... nemuzu ale prijit na ten rozdil, proc ji to IE zobrazuje dobre a me ne... |
||
Michalek Profil |
#8 · Zasláno: 2. 6. 2005, 15:56:55
imho to je tim, ze ie standardne pocita s font-size: 12px; a vyhrazuje pro to pismo misto v bunce i kdyz tam neni... a nebo si to s necim pletu
|
||
Hzik Profil * |
#9 · Zasláno: 3. 6. 2005, 12:44:30
diky moc, hlavne Michalek-ovi
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0