Autor Zpráva
casa
Profil *
Zdravim mam taky mensi problem, ked na svojej stranke zadam adresu www.casa.sk/index.php?id=res tak stale mi zobrazuje len index.php nebere mi do uvahy to ID.

neviete co stym je?
Dranel
Profil
casa
Moc dobře asi nechápu tvůj problém, ale k té proměnné se přistupuje přes GET: $_GET['id']
Nox
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/include.html
casa
Profil *
len horsie je to ze na localhoste mi to ide bez problemou a teraz na serveri mi to nejde.
na stranke index mam toto:

<?php
$filename = $id . ".php";
if (File_Exists ($filename)):
include $filename;
else:
include "o_nas.php";
endif;
?>
Jan Tvrdík
Profil
Zkus tohle a přečti si něco o register_globals a doporučuji ti přečíst si i něco o bezpečnost include.
<?php 
$filename = $_GET['id'] . ".php"; 
if (File_Exists ($filename)): 
include $filename; 
else: 
include "o_nas.php"; 
endif; 
?>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: