Autor Zpráva
jakubroz
Profil
ahoj
nefunguje select. prohlížeč také hlásí chybu, nevim proč.
tady na tom řádku to hlásí chybu.
<b class="server">Vyberte server:</b><select class="select" onchange="this.form.submit()" name="poskytovatel">

nevim čim to je. diky za pomoc
kletely
Profil
jakubroz
A akú chybu ti hlási? Vypisuje ti to že máš chybu v PHP alebo vo validátore alebo kde? Lebo ja tam chybu nevidím.
jakubroz
Profil
chyba: missing; before statement

a FireBug píše tohle
this.form has no properties
onchange(change )
yFang
Profil
jakubroz
Asi budeš mít chybu někde jinde, protože tohle mi normálně funguje.
viz http://labs.yellowfang.wz.cz/select.php
jakubroz
Profil
no mě to normálně do včera fungovalo, ale je možné že jsem tam něco přidal a to dělá bordel. ale chybu hlásí tohle.
Prostě se select neodešle
tady to je na webu. uvidíte, prohlížeč vám tu chybu nahlásí.
http://webovestudio.eu/mail.php
yFang
Profil
jakubroz
Myslím, že je to proto, že ten <select> není uvnitř <form>u, takže se neví, kam se to má poslat. ;-)
vertigo4
Profil
jakubroz
máš ten select mimo formulář... a tím taky nelze použít this.form.submit()
jakubroz
Profil
no tim to nebude. říkam, dlouho mi to šlo, ale na stránce pořád pracuju, takže jsem asi něco změnil no a nejde to.
zdroják toho souboru:
<b class="server">Vyberte server:</b><select class="select" onchange="this.form.submit()" name="poskytovatel">
<option value="">Vybrat</option>
<option value="centrum">centrum.cz</option>
<option value="atlas">atlas.cz</option>
<option value="tiscali">tiscali.cz</option>
</select>
<?
$poskytovatel = $_POST["poskytovatel"];
 switch ($poskytovatel) {
case "centrum":
include "mail/centrum.php"; 
break;
case "seznam":
include "mail/seznam.php";
break;
case "atlas":
include "mail/atlas.php";
break;
case "tiscali":
include "mail/tiscali.php";
break;
case "se":
include "mail/seznam.php";
break;
default: 
include "mail/centrum.php"; 
} ?>


yFang
Profil
jakubroz
<b class="server">Vyberte server:</b><select class="select" onchange="this.form.submit()" name="poskytovatel">
<option value="">Vybrat</option>
<option value="centrum">centrum.cz</option>
<option value="atlas">atlas.cz</option>
<option value="tiscali">tiscali.cz</option>
</select>
<form action="http://mail.centrum.cz/~~login/" method="post">
    <!-- obsah formu -->
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
        <tbody><tr>
            <td class="f"><span><label for="username"><b>Jméno:</b></label></span></td>

            <td class="s"><input class="input" name="name" id="username" value=""  type="text"></td>
            <td class="t"><label for="username">@centrum.cz</label></td>
        </tr>
        <tr>
            <td class="a-right"><span><label for="userpassword"><b>Heslo:</b></label></span></td>
            <td><input class="input" name="pwd" id="userpassword"  type="password"></td>
            <td><input class="button" value="Přihlásit" title="Přihlásit se"  type="submit"></td>

        </tr>
</tbody></table></form>

Z toho je snad patrné, že select leží mimo.
vertigo4
Profil
jakubroz
tak to prosím tě zkus dát do toho formu a uvidíš ...
kletely
Profil
jakubroz
Nehádaj sa musí to byť ohraničené formom s atributom action.
jakubroz
Profil
tak to nepomáhá. tu proměnou poskytovatel to vypíše v adrese
yFang
Profil
jakubroz
A máš method="post" ?
jakubroz
Profil
já sem to blb. no jo.
opravdu jsem nedal method post. fakt dik
jakubroz
Profil
tak už vim kdy nastal problém.
jelikož mam text [b]Vybrat server: a ted select/b]a já jsem ten select chtěl mít vedle toho textu a né pod nim tak jsem smazal form a ono ho to hodilo vedle textu. takže ted to asi nepude aby ten select byl vedle textu.no
Nebo pujde?
vertigo4
Profil
jakubroz
tak to celé vlož do <form>u, ne?
w
Profil *
jo, mam to.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: