Autor Zpráva
Lopyn
Profil
Zdar, chtěl jsem se zeptat zda by mě někdo nemoh poradit jak bych mohl "vypustit" minulou stranu, když user klikne na zpět v prohlížeči stránky.
Př: z index.php jdu na diskusního fora kniha.php. Při stisku odeslání formu se zpracují data. A já chci, že při stisknutí tlačítka zpět se vrátím na index.php a ne na knihu. Tento příklad nemá smysl, ale mě do projektu by se hodil.

Řešení přes SESSIONs není vhodné. Díky za názory
Miloš
Profil
Pomocí refereru zjistit, jestli přišel z nežádoucí stránky a v takovém případě ho přesměrovat.
Pozor jen na to, že někteří návštěvníci mají zakázáno posílání refereru, čemuž je dobré script přizpůsobit.
Lopyn
Profil
Já jsem koukal např. na czechcomputer.cz a tam když si přidáte zboží do košíku, tak při stisknutí tlačítka zpět, už Vás to na insert do košíku nehodí. A mám pocit, že to tam přes přesměrovaní dělaný nemaj. Nicméně díky, otestuji a uvidim
Miloš
Profil
Pak je možné, že ke slovu přichází i cookies.
Lopyn
Profil
Řešení přes SESSIONs není vhodné

já sem si právě myslel jsetli to nepude nák bez nich...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: