| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Form Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 5. 2008, 07:04:33
AHojj potřebuji udělat seznam věcí pomocí nějakého formuláře. A potřebuji, aby když se políčko zaškrtne, aby zde byla možnost k tomu vepsat nějaký text, který se tam poté zobrazí. Vůbec nemam šajn, jak to udělat.
|
||
| Měsíček Profil |
#2 · Zasláno: 21. 5. 2008, 07:52:05
Tohle by ti mohlo pomoci.
|
||
| Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 5. 2008, 09:10:43
A kdyby to bylo v duchu nakupovacího seznamu.
Jablko - přepínač - pokud by byl zaškrtnutý, objeví se vedle textové pole, do kterého se napíše jméno toho, kdo to jablko koupí. následně odeslání. a vypsání jména zpět na obrazovku. Hruška - to samé. Prosím pomohl by mi někdo s kodem? |
||
| Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 5. 2008, 16:14:49
Jde to vůbec?
|
||
| Měsíček Profil |
#5 · Zasláno: 21. 5. 2008, 16:19:20
Jde .. kdyby jsi přečetl to co jsem ti poslal, možná by tě napadlo řešení ty by jsi ho zde dal a my ti ukázali co máš špatně a jak to opravit/napravit a vše by bylo v pohodě - jenže ty se nesnažíš, nejsme psací roboti.
|
||
| Form Profil * |
#6 · Zasláno: 22. 5. 2008, 06:19:31
Řešení mi sice nenapadlo. Moc tomu nerozumím. Alespoň ty pole mam hotové, ale nevím, jak to provázat.
<form method=get action=>
<font color=red>Jablko</font><br>
Nekoupeno<input type="radio" name="prvni" value="ne" onclick="document.getElementById('druha1').disabled=true; document.getElementById('druha2').disabled=true;">
Koupeno <input type="radio" name="prvni" value="ano" onclick="document.getElementById('druha1').disabled=false; document.getElementById('druha2').disabled=false;">
<input type="text" size=15>
<input type=submit value=Potvrdit>
</form> |
||
| Form Profil * |
#7 · Zasláno: 22. 5. 2008, 06:27:08
Nebo tohle se mi možná zdá lepší - je to z jednohopříkladu.
<form> Koupeno <br> Ne <input name="mluvime" type="radio" onclick="testRadio()" value="neco" checked="checked"> Ano <input name="mluvime" type="radio" onclick="testRadio()" value="cokoliv" id="pozdravit"> <input name=text type=text id=pozdravit disabled> <input type=submit value=Potvrdit> </form> |
||
| Form Profil * |
#8 · Zasláno: 22. 5. 2008, 07:13:03
Tak ono teoreticky tam to radio ani být nemusí :)
<form> Hruška <br> <input size=25 type=text value="Zadej název kupujícího"> <input type=submit value=Potvrdit></form> Ale potřebuji aby po zadání jména se někam k tomu uložilo a bylo to tam viditelné. A zároveň, aby nikdo jiný to už nemohl přepsat.Asi k tomu bude třeba nějaký php skript. P.S: Omlouvám se, rozhodně nebylo myšleno, abyste to za mě všechno napsali. Příště uvedu kód hned :) |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0