Autor Zpráva
Jupíí
Profil
Ahoj. Chtěl bych se zeptat. Měl bych třeba toto :

<script>
var a = 50;
</script>
<style>
DIV { width : 52px;
          heidht : a; // proměná a

           } 


nebo :

<?php 
$a = 50;
?>
<style>
DIV { width : 52px;
          height : $a }
</style>


Nešlo by to něj udělat ??
Měsíček
Profil
Řeší se to tu minimálně jednou týdně .., že by jsi hledal? .. nebo alespoň zkoušel :(
Mike874
Profil *
soubor styl.php

<?php
Header('Content-Type: text/css');
$a=50;
?>
div {
 width: 52px;
 height: <?php echo $a; ?>
}


a do stranky to dostanes stejne jako externi styl
Jupíí
Profil
Mike874

Děkuji
Měsíček
Mě šlo o externí styl blbě sem to napsal
Jupíí
Profil
A šlo by to smaé s JS
kletely
Profil
Jupíí
<script>
var a = 50;
document.write("<style>");
document.write("DIV { width : 52px;");
document.write(" heidht :"); //len tak mimochodem nemyslíš height?
document.write(a);
document.write(";}</style>");
 </script>


EDIT: Doplnenie bodiek Dik Nox
Nox
Profil
kletely
ještě doplnit tečku => document.write ...a jinak by to samozřejmě šlo do jednodho příkazu
peta
Profil
Jupíí
"Mě šlo o externí styl blbě sem to napsal"
style_css.php
a totez, viz Mike874 + nastavit header() na spravny content-type, cz.php.net/header. Mas tam more prikladu.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: