Autor Zpráva
Vavroch
Profil
Zdravím
na adrese www.jirivavru.ic.cz/layout.php je koncept nové webové

prezentace:snažil jsem se aby výsledek byl validní alespoň v HTML tidy což se povedlo ale koncept se rozpadá v IE,už

ale vážně netuším kde je chyba (je to dle mne určitě v nějakém chybějícím nebo přebytečném DIVu ale na to mne

validátor neupozorní).

Pokud by jste někdo tušili,kde je chyba byl bych moc rád za radu

a ještě druhá věc by mne zajímala...ten pop-up přehrávač co tam je(jelikož jsem nechtěl používat rámce) tak jak

zamezit tomu,aby se při přechodu na jinou sránku aktualizovalo i to pop-up okno?

Děkuji za jakoukolliv radu

PS:to menu posunute dolu neberte v potaz,to je ovlivneno tou reklamni listou na IC
joe
Profil
Validnost nerovná se správnému zobrazení ve všech prohlížečích.
Kdyby ti scházel uzavřít nějaký ten div, tak by na to validátor určitě upozornil.

Tady by to chtělo spíš otevřít IE, Operu, FireFox a pak upravovat CSS.

Neexistuje jen FF, protože třeba menu je i v Opeře posunuté...

-----

Teď jsem dočetl

PS:to menu posunute dolu neberte v potaz,to je ovlivneno tou reklamni listou na IC

Dá se nahoru reklama a stránka se „rozpadne“? Naučil bych se pořádně CSS.
Vavroch
Profil
Tak to máš naprostou pravdu, bohužel to neřeší ten problém, pokus se 3 prohlížeči naráz jsem také samozřejmě zkoušel,div nikde nepřebývá...no čím to může býti?:)
joe
Profil
Nejlepší by bylo udělat jeden hlavní div.

<div id="page">

a teprve do něj dávat ty další, header, content, footer... A od #page to všechno pozicovat, ne to naházet všechno do body.
Vavroch
Profil
Tak je to již vyřešeno,udělal jsem ten 'globální' div a do něj vložil ostatní, odebral jsem jim margin-left a funguje to..

Díky za radu.

J.
Venca V
Profil
Vavroch
Tak je to již vyřešeno
No nevím nevím, je to rozhozené jak ve FF tak v IE7 a Opeře , to ani nemluvím o IE6, kde je to rozpadlé totálně... IE6 margin:auto neumí, přidej si pro body text-align:center
Bubák
Profil
IE6 margin:auto neumí
Někdy umí, někdy neumí. Záleží na tom, co je ma prvém řádku a Vavroch tam má komentář.
Vavroch
Profil
Omluvám se, upravoval jsme to na localhostu a uz nenahral na ftp, opravdu ten globalni DIV tomu pomohl u vsech ostatnich jsem margin odstranil a nechal cele zlava odsadit a v body centrovat text..

Teď by mne spíše zajímalo,jak to vyřešit s tím playerem:
ten pop-up přehrávač co tam je(jelikož jsem nechtěl používat rámce) tak jak

zamezit tomu,aby se při přechodu na jinou sránku aktualizovalo i to pop-up okno?
joe
Profil
Venca V
IE6 umí margin: auto; a běžne ho používám ve standardním režimu vykreslování.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: