Autor Zpráva
Lucianetta
Profil *
ahoj, píšu jednoduché webovky v HTML. Potřebuju poradit, jak zarovnat obrázek dolů a na střed (vzhledem k oknu)? díky, Lucka
vydrus
Profil
Ukaž zdroj, kouknu se na to :)
kletely
Profil
Lucianetta
<center><img src="cesta.gif" alt="obrazok" style="botom: 0px"></center>
Lucianetta
Profil *
Jde mi o ten obrázek dole (počítadlo) :o) děkuju :o)

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<style>
a:link {color: yellow}
a:visited {color: lightblue}
a:active {color: red}
</style>
</head>
<body bgcolor="black">
<br><br>
<a href="../zaklad.html" target="obsah"</a><font size="5">Úvodní stránka</a>
<br><br>
<a href="../mobil/hellomobil.html" target="obsah"</a><font size="5">Neplaťte za mobil,
nechte ho vydělávat</a>
<br><br>
<a href="http://www.weblight.cz/book/?id=45019" target="obsah">Návštěvní kniha</a>
<br><br>
<a href="mailto:lucul@seznam.cz?subject=dotaz%20z%20tipnaprivydelek.cz">
<font size="5">Napište mi!</a>


<A HREF="http://www.toplist.cz/" target="_blank"><IMG
SRC="http://toplist.cz/count.asp?logo=mc&ID=765396"
border="0" width="88" height="60"></A>




</body>
</html>
Lucianetta
Profil *
kletely: tak vycentrovalo se mi to, to jo, ale nezarovnalo se to dolů :o(
vydrus
Profil
<p align="center">
<A HREF="http://www.toplist.cz/" target="_blank"><IMG
SRC="http://toplist.cz/count.asp?logo=mc&ID=765396"
border="0" width="88" height="60"></A>

Edit: no, kletely to má lepší :)
anonym
Profil
Lucianetta
kletely tam má chybu místo
botom
musíš napsat
bottom
Lucianetta
Profil *
zkusila jsem, co napsal vydrus, i jsem zkusila to od kletelyho s opravenym BOTTOM, ale nejak to nechce fungovat :o(
anonym
Profil
Tak napiš do <style>:
img.obr {text-align: center; position: absolute; bottom: 0px;}
a k obrázku přidej
class="obr"

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: