| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Szalinski Profil |
#1 · Zasláno: 8. 6. 2005, 20:48:58
Ako mám tento kód prepisať tak aby tento formulár bol poslaný na moju e-mailovu adresu? - hospodar.ivan@stonline.sk
<html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> <title>Prihláška do clanu *SKR*</title> </head> <body> <form method="POST" action="adresa na ten soubor.php" name="online"> <table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tr> <td>Predmet</td> <td><input type="text" name="subject" size="20"></td> </tr> <tr> <td>Vek:*</td> <td><input type="text" name="subject" size="20"></td> </tr> <tr> <tr> <td>Prezývka:*</td> <td><input type="text" name="subject" size="20"></td> </tr> <tr> <td>Iné poznámky:</td> <td><textarea rows="8" name="body" cols="35" style="width: 90%"></textarea></td> </tr> <tr> <td>Vasa trieda (vojak, sniper,...)</td> <td><input type="text" name="name" size="20"></td> </tr> <tr> <td>Vás e-mail:*</td> </tr> <tr> <td>Váse ICQ:</td> <td><input type="text" name="Prihláška do clanu *SKR*" size="20" value="@">, chcete-li odpovědět</td> </tr> <tr> <td> <td><input type="submit" value="Odoslat"> <!-- volitelná skrytá pole, odpoznámkuj, co se ti hodí --> <!-- <input name="poznamka" type="hidden" value="Tento mail byl odeslán formulářem"> <input name="stylelink" type="hidden" value="http://tvujsoubor.css"> <input name="dalsipole" type="hidden" value="$name1 . $name2 . 'retezec'"> Další pole (v syntaxi PHP), která budou připojena k tělu dopisu, např. value="'\n Poptávka: ' . $poptavka . '\n Pabídka: ' $nabidka" \n je odřádkování --> --></td> </table> </form> </body> </html> |
||
| Leo Profil |
#2 · Zasláno: 8. 6. 2005, 22:42:08
To nezalezi na HTML, ale na tom PHP, Leo
|
||
| Szalinski Profil |
#3 · Zasláno: 8. 6. 2005, 22:52:17
A co stym mam spravit?
|
||
| freedas Profil |
#4 · Zasláno: 9. 6. 2005, 06:58:54
tohle je ten soubor s formulářem,
přepísat musíš ten soubor, na který se odkazuješ tady: <form method="POST" action="adresa na ten soubor.php" name="online"> |
||
| Szalinski Profil |
#5 · Zasláno: 9. 6. 2005, 16:13:08
No ale čo tam mam napisať svoj e-mail a kde?
|
||
| Szalinski Profil |
#6 · Zasláno: 9. 6. 2005, 16:14:41
Toto som spravil vo frontapge neviem či by to išlo. Tu kde by som mohol dať e-mail?
<html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <title>Prihláška do clanu *SKR* </title> </head> <body> <form method="POST"> <p align="center"><font size="5" face="Verdana">Prihláška do clanu *SKR*</font></p> </form> <form method="POST" name="Prihláška" target="mailto:hospodar.ivan@stonline.sk"> <p align="center">Prezývka:* <input type="text" size="20" name="T1"></p> <p align="center">Vek:* <input type="text" size="20" name="T5"></p> <p align="center">Národnosť:* <select name="D1" size="1"> <option>Zvoľ</option> <option>Slovensko</option> <option>Česko</option> </select></p> <p align="center">E-mail:* <input type="text" size="20" name="T4"></p> <p align="center">ICQ: <input type="text" size="20" name="T6"></p> <p align="center">Akú chcete mať triedu? <select name="D2" size="1"> <option>Zvoľ</option> <option>Voják</option> <option>Zdravotník</option> <option>Sniper</option> <option>Guľometník</option> <option>Radista</option> <option>Ženista</option> </select></p> <p align="center"> </p> <p align="center"><input type="submit" name="B1" value="Odoslať" b2="Obnoviť"></p> <p align="center"> </p> </form> </body> </html> |
||
| Hugo Profil |
#7 · Zasláno: 9. 6. 2005, 16:16:23
Musis upravit ten php skript, ktery zpracovava data z formulare. Hod ho sem a nekdo ti snad poradi.
|
||
| Szalinski Profil |
#8 · Zasláno: 9. 6. 2005, 16:24:28 · Upravil/a: Szalinski
Ja neviem co mysliš. Môj e-mail na ktorý chcem aby formulár prišile je hospodar.ivan@stonline.sk
web je www.skr-clan.wz.cz a presna adresa kde bude formulár je [url=http://www.skr-clan.wz.cz/index_prihlaska.htm ]www.skr-clan.wz.cz/index_prihlaska.htm [/url] Prosim upravte mi to neikto ten prvý kód aby to išlo. |
||
| Hugo Profil |
#9 · Zasláno: 10. 6. 2005, 06:14:02 · Upravil/a: Hugo
Szalinski
Ale takhle to nejde. Data z toho formulare musis odeslat nejakemu skriptu, ktery ta data posle na mail. Neco takoveho <form method="POST" name="Prihláška" action="mail.php"> Obsah mail.php <?php $adresat = 'hospodar.ivan@stonline.sk'; $predmet = 'Formular'; $zprava = "Prezyvka: ".$_POST['T1']."\n"; $zprava = "Vek: ".$_POST['T5']."\n"; ... atd ... Mail ($adresat, $predmet, $zprava); ?> Ale je tam potreba dodelat kontrolu vlozenych dat a v HTMl souboru musis k tagu option pridat atribut value s prislusnou hodnotou. |
||
| Szalinski Profil |
#10 · Zasláno: 10. 6. 2005, 16:08:44
Už netreba vyriešil som to cez java.tatousek.cz
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0