Autor Zpráva
KOŽAK
Profil *
tak mne napadlo jde nejak udelat oobrázkový odkaz př.:

<a href=\"http://www.seznam.cz\"><img style=\"position:absolute;top:0;top:100;left:550;width:150;height:150; \" src=\"picts/seznam.png\"></a>

tak aby v mozille ie neměl ten proklatý :-) modrý rámeček? Případně jak na to?
panther
Profil
KOŽAK
v CSS a img {border: 0;}
kletely
Profil
KOŽAK
Alebo
<a href=\"http://www.seznam.cz\"><img style=\"position:absolute;top:0;top:100;left:550;width:150;height:150;  \" border="0" src=\"picts/seznam.png\"></a>
Měsíček
Profil
<style type="text/css">

  a img { border: 0px; }
  
</style>

<a href="http://www.seznam.cz">

  <img style="position:absolute;top:0px;top:100px;left:550px;width:150px;heig ht:150px;" src="picts/seznam.png">
  
</a> 

<!--

<a href=\"http://www.seznam.cz\">

  <img style=\"position:absolute;top:0px;top:100px;left:550px;width:150px;hei ght:150px; \" src=\"picts/seznam.png\">
  
</a> 

//-->
KOŽAK
Profil *
prima diky kluci, to mne taky mohlo napadnout :-))
panther
Profil
Měsíček
nejsem si jist, ale myslím, že ta zpětná lomítka tam nebyla jen tak.. Že by třeba kus HTML kódu vypisovaného pomocí PHP (nějaké echo, či něco podobného..?)
kletely
Profil
Měsíček
Taká mala chyba: heig ht:150px; na height:150px; .
Měsíček
Profil
"nejsem si jist, ale myslím, že ta zpětná lomítka tam nebyla jen tak.. Že by třeba kus HTML kódu vypisovaného pomocí PHP (nějaké echo, či něco podobného..?)"

Proto jsem je dal ve správném formátu do komentáře ;)

"Taká mala chyba: heig ht:150px; na height:150px; ."

Máš pravdu, ale tohle není má chyba tak mi to rozhodilo při odeslání příspěvku, když to změním zase se to dostane tam kam to bylo, myslím, že KOŽAK si to opraví.
panther
Profil
Měsíček
Proto jsem je dal ve správném formátu do komentáře ;)
myslel jsem, že jsi je dal do komentáře aby tam nezabíraly místo a bylo ti líto je mazat.. ;o)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: