Autor Zpráva
Pavla
Profil *
Jak odchztit stav IE
Anonymní
Profil *
Nechapu ... jaky stav ?
joejoe
Profil *
jake mozne stavy ma IE? myslis jako jestli uz je cela stranka nactena nebo jestli se jeste nacita? nebo jestli pracuje v rezimu quirk, std nebo p-std?

jakym nastrojem by sis to predstavovala? asp? jsp? php? (to muzu rict rovnou, ze primo to nejde, protoze php,asp,jsp ani nevi jaky prohlizec pouzivas), WINAPI? .NET? Delphi? C++? javascript, java aplet?

mozna by bylo lepsi napsat do otazky i duvod proc to potrebujes - treba ti nekdo nabidne nejake uplne jine univerzalni reseni ktere by te ani nenapadlo
Pavla
Profil *
Potřebovala bych informovat ve statovém řádku, popř. změnou kurzoru myši, uživatele web aplikace(jsp,javascript,css,java) o stavu dané aplikace. Někdy dojde ke stavu,kdy ve stavovém řádku je stav "Hotovo" (snad při načítání dat z databáze) a nic se neděje(bílá stránka) a po několika minutách se výsledek zobrazí. P.
Leo
Profil
Onload na body pres JavaScript, Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.