Autor Zpráva
MCmini.net
Profil *
Ako napisem odkaz na refresh prosim?
<a href="">REFRESH</a>
kletely
Profil
MCmini.net
<a href="javascript:location.reload()">REFRESH</a>
MCmini.net
Profil *
dikes
MCmini.net
Profil *
nechcem zakladat novu temu tak napisem sem:

ako napisem scrolling="" aby sa automaticky scrolloval dole? napisal som scrolling="auto" a nejde mi to
Matty
Profil
MCmini.net
nechcem zakladat novu temu
Proč? Je to snad tak těžké?
aby sa automaticky scrolloval dole? napisal som scrolling="auto" a nejde mi to
http://www.jakpsatweb.cz/html/ramy.html#iframe - kdes sehnal, že scrolling="auto" scroluje dolu? Musíš v tom souboru, který frejmuješ, vytvořit záložku(kotvu). Potom v iframe změnit src na http://adresa.cz/index.html#zalozka.
MCmini.net
Profil *
Matty
Proč? Je to snad tak těžké?
Myslel som ze neni dobre zakladat milion tem

Musíš v tom souboru, který frejmuješ, vytvořit záložku(kotvu).
framujem spravy.html ..ako tam vytvorim kotvu? to prvy krat ucujem ze kotva
Matty
Profil
MCmini.net
to prvy krat ucujem ze kotva
Kotva nebo záložka, to máš jedno.
http://www.jakpsatweb.cz/zalozky.html - stačí hledat.
Myslel som ze neni dobre zakladat milion tem
A taky neni dobré v kategorii PHP v topicu Odkaz na refresh řešit záložky.
MCmini.net
Profil *
ale tam su len odkazy.. tak ako dam aby sa to automaticky scrollovalo dole?
Matty
Profil
MCmini.net
ale tam su len odkazy
Přečti si to ještě jednou a pořádně.
tak ako dam aby sa to automaticky scrollovalo dole?
Pročti tenhle topic.
MCmini.net
Profil *
alesak tam su len odkazy a ja chcem aby sa to SAME posuvalo dole hned ako niekto napise spravu.. a nie aby som musel kliknut
grimword
Profil
ja by jsem chtel veci :)) , ale me se jich splni vic, nez tobe, protoze umim hledat a kdyz si s necim nevim rady, tak umim strucne a hned na zacatku popsat problem =]
MCmini.net
Profil *
ja nemam ziadny problem ja len nemam ani sajnua ako mam spravit aby sa to same autovaticky posuvalo dole (scrollbar)
Matty
Profil
MCmini.net
Tak ještě jednou, ale naposledy:
Na té jisté stránce, na kterou jsem odkázal, máš popsané záložky - ano, stejný kód jako pro odkaz. Tuto záložku vytvoříš dole v souboru. Poté v src u ifrejmu nastavíš tu jistou adresu+záložka (se tam taky dočteš).
MCmini.net
Profil *
ale potom musim KLIKNUT na odkaz aby sa to posunulo a ja chcem aby sa to SAME posunulo
Matty
Profil
MCmini.net
Jsi snad úplnej ignorat? Mám na mysli tohle:
<iframe src="index.php#jmeno_zalozky"></iframe>

Jak si můžeš všimnout, na nic klikat nemusíš.
MCmini.net
Profil *
ale do toho spravy.html sa spravi zapisuju posledne takze to nikdy nebude posledne ..vzdy sa za to prida sprava
vertigo4
Profil
MCmini.net
a co ti brání přidávat ty zprávy nad tu záložku?
MCmini.net
Profil *
moje PHP schopnosti
Joker
Profil
vertigo4
a co ti brání přidávat ty zprávy nad tu záložku?
Raději bych to řekl obráceně: a co Ti brání dát tu záložku pod zprávy? ;-)
MCmini.net
Profil *
<iframe src="spravy.html#jmeno_zalozky"></iframe>
a do spravy.html mam co napisat nakoniec aby sa tam pod to NEnapisali dalsie spravy?
MCmini.net
Profil *
alebo nemusi sa to posuvat dole staci aby sa mi najnovsie prispevky pisali hore:
http://www-3.mcmini.net/index.php

a samozrejme by sa ich zobrazovalo prvych 50 napriklad aby mi to nezaberalo dost miesta na webe
MCmini.net
Profil *
povies mi prosim ako mam do tohto natrepat htmlspecialchars()?
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">
<title>MCmini | .chat</title>
</head>
<body>
<a class="refresh" target="spravy" href="javascript:location.reload()"><b>REFRESH</b></a> (každých 5 sekúnd)
<iframe class="iframe" src="spravy.html" name="spravy" scrolling="auto" width="93%" height="50%"></iframe><p>
<form action="index.php" method="POST">
<b>Nick*:</b> <input size="15" maxlength="10" type="text" name="meno">
<b>Správa*:</b> <input size="50" maxlength="255" type="text" name="sprava">
<b>Email:</b> <input size="15" maxlength="50" type="text" name="email">
<b>Web:</b> <input size="15" maxlength="50" type="text" value="http://" name="www">
<input type="submit" name="OK" value="odoslať">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;© 2008 Chat vytvoril <a href="http://www-3.mcmini.net">Brainiac</a>
</form>
<?php
$meno = $_POST['meno'];
$sprava = $_POST['sprava'];
$ok = (isset($_POST["OK"]));
  if($meno!="" and $sprava!="" and $OK="odoslať")
  {
$chat = fopen("spravy.html", "a");
fwrite($chat, "<b>{$_POST['meno']} [<a href=\"mailto:{$_POST['email']}\" title=\"{$_POST['email']}\">@</a> | <a target=\"_blank\" href=\"{$_POST['www']}\" title=\"{$_POST['www']}\">www</a>]:</b> {$_POST['sprava']}<br>

");
fclose("spravy.html");
};
?>
</body>
</html>


to je kod mojho chatu

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: