Autor Zpráva
8675309
Profil *
Potrebujem spravit aby sa udaj v poli name
<input type="text" name="name">

zapisal do pola meno
<input size="15" maxlength="10" type="text" name="meno">
ale problem je v tom ze ten prvy je v index.php a ten druhy je v chat.php

poradte mi prosim ako to spravim co najskor
8675309
Profil *
zabudol som napisat ze sa musi zapisat do value="$_POST['name'];"
cize
<input size="15" maxlength="10" value="$_POST['name'];" type="text" name="meno">

ale opakujem ze je to v chat.php a hento je v index.php takze mi prosim povedzte ako to spravim, diky
Taps
Profil
8675309
tu hodnotu si ulož do session
8675309
Profil *
povies mi ako prosim?
Taps
Profil
8675309
$_SESSION["polozka"]=$_POST["name"];

echo $_SESSION["polozka"];
8675309
Profil *
a to mam dat do index.php alebo chat.php?
8675309
Profil *
nemam tam dat nahodou aj
session_start();

?
Taps
Profil
8675309
jasně že jo
Dranel
Profil
8675309
sesion_start() musí být úplně nahoře v dokumentu, přiřazení dej třeba hned pod to.
8675309
Profil *
talze tam kde je ten login formular (index.php) dam toto:

<?php
session_start();
$_SESSION["polozka"]=$_POST["name"];

?>
a do chat.php kde uz som prihlaseny dam toto
<?php echo $_SESSION["polozka"]; ?> do value=""

dobre to je?
8675309
Profil *
nejde mi to ono sa to tam nenapise
Taps
Profil
<?php
session_start();
$_SESSION["polozka"]=$_POST["name"];

?>
to bys měl dát do souboru kam to odesíláš

pokud máš <form action="posli.php" method="post">
tak to dáš do souboru posli.php
8675309
Profil *
dpbre uz som to tam dal do login.php ale ajtak sa to tam nenapise
8675309
Profil *
da sa to aj inac ako cez session?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0