Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hampy Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 6. 2005, 16:00:38
Prosím poraďte mi jkde mám chybu nemůžu to rozlousknout.
<frameset rows="*,20,80" frameborder="no" framespacing="0"> <frameset cols="150,*" frameborder="no" framespacing="0"> <frame name="menu" src="menu.htm" noresize="noresize" frameborder="no" framespacing="0" scrolling="no" target="HlavniRam"> <frameset rows="100,*" frameborder="no" framespacing="0"> <frameset cols="*,150" frameborder="no" framespacing="0"> <frameset rows="*,20,10" frameborder="no" framespacing="0"> <frame name="banner" src="banner.htm" noresize="noresize" frameborder="no" framespacing="0" scrolling="no" target="HlavniRam"> <frame name="vrchnilista" src="vrchnilista.htm" noresize="noresize" frameborder="no" framespacing="0" scrolling="no" target="HlavniRam"> <frame name="podvrchnilistou" src="podvrchnilistou.htm" noresize="noresize" frameborder="no" framespacing="0" scrolling="no" target="HlavniRam"> </frameset> <frame name="fotka" src="fotka.htm" noresize="noresize" frameborder="no" framespacing="0" scrolling="no" target="HlavniRam"> </frameset> <frame name="HlavniRam" src="Hlavni.htm" noresize="noresize" frameborder="no" framespacing="0" scrolling="no"> </frameset> <frame name="spodnilista" src="spodnilista.htm" noresize="noresize" frameborder="no" framespacing="0" scrolling="no" target="HlavniRam"> <frame name="spodek" src="spodek.htm" noresize="noresize" frameborder="no" framespacing="0" scrolling="no" target="HlavniRam"> </frameset> |
||
joejoe Profil * |
#2 · Zasláno: 10. 6. 2005, 16:10:19
chyba je ve slove frame ;-) to ti tady rekne nejspis kazdy..
kdybys k tomu napsal co to dela a co od toho ocekavas tak by to mozna bylo lepsi. me osobne se zda hodne podivuhodne tady tohle: target="HlavniRam" potom taky nekolikanasobna definice frameset mi prijde takova zvlastni zkus to nejdriv projet validatorem |
||
hampy Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 6. 2005, 13:14:29
A poradil bys jak docílit stejného efektu jako s frejmy - bez nich?
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0