Autor Zpráva
H4rm
Profil
Ahoj, můžu se zeptat jestli jde nějak pomocí PHP vypsat počet souborů z adresáře?

např.: Adresář má 10 souborů a to se mi někde vypíše, a když přidám další tak mi to vypíše zase o jeden víc.

Nevíte někdo? =)
Venca V
Profil
<?php
$pocet_souboru=0;
if ($slozka = opendir('.')) {
    while (false !== ($file = readdir($slozka))) {
        if ($file != "." && $file != "..") {
            $pocet_souboru++;
        }
    }
    closedir($slozka);
}
print $pocet_souboru;
?>
H4rm
Profil
Zase můžete zamknout. Vy za mě normálně uděláte celý web :D, ne ale díky ;)
Nox
Profil
Vy za mě normálně uděláte celý web :D, ne ale díky ;)
Tak než začneš topic proveď vlastní podrobné zkoumání

Zase můžete zamknout.
Odkaz pro zamknutí máš pod tlačítkem "Odeslat zprávu"
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.