Autor Zpráva
computers-system
Profil *
Jak mam udělat to aby mi obrazek najížděl jen uprostřed stránky?
kletely
Profil
computers-system
uprostřed stránky = vertikálne aj horizontálne
computers-system
Profil *
a to je jak?
kletely
Profil
computers-system
Pokusim sa to načrtnuť :)

Ten štvorec v strede je obrázok.
computers-system
Profil *
No a jak to udělat aby mi najel uprostřed te stranky? Nic víc nechci
computers-system
Profil *
A jak tam udělam aby najel jen uprostřed te stranky nic víc nechci
kletely
Profil
computers-system
Už som to upravil.
<div align="center">
<img src=".." alt="...">
</div>
panther
Profil
kletely
<div align="center">
<img src=".." alt="...">
</div>

a teď by mě zajímalo, kde to máš v uvedeném příkladu vycentrováno vertikálně..
computers-system
Profil *
Já chci jen vědět jak to mam já udělat u jedne stránky, tak mi napiš jak. A to přidavani přispěvku je modul?
panther
Profil
computers-system
obal ten obrázek DIVem s příslušným ostylováním:
<div style="margin: 50% 50%;">
      <img src="" width="" height="" alt="">
</div>

styly samozřejmě můžeš hodit s nějakou třídou či identifikátorem do CSS
computers-system
Profil *
Fajn napište mi úplně všechno od začatku jsem začínající
kletely
Profil
panther
Chcel vycentrovať normálne tak som mu to normálne vycentroval :D
computers-system
tak mi napiš jak
To je akože rozkaz alebo ano.
A to přidavani přispěvku je modul?
Skús sa zamyslieť

Pre buducnost píš tie tvoje príspevky zrozumitelne.
panther
Profil
computers-system
Fajn napište mi úplně všechno od začatku jsem začínající

nevím, co více by jsi chtěl. Napsal jsem ti všechno, co potřebuješ k horizontálnímu i vertikálnímu vycentrování obrázku.
Bubák
Profil
panther
Ale funkční ukázku asi nemáš.
computers-system
Profil *
No já to chci takhle podívejte se naa stránku http://sklad-freezy.wz.cz/img/index.php?folder=./USERS/&predchozi=./ (není moje) ale klikněte třeba na boris jpg a tam máte nazornou ukazku jak to chci udělat
panther
Profil
computers-system
myslel jsem zarovnat obrázek pomocí HTML a CSS.

Toto je JavaScriptová galerie, v uvedeném případě Thickbox. Další podobná je třeba Highslide, Lightbox, Greybox.. Stačí se po nich porozhlédnout, najdeš i návody, jak se s nimi zachází. Řešilo se to i tady na diskusi, jen hledej..
panther
Profil
Bubák
myslíš, že by to nefungovalo?
computers-system
Profil *
A Panthere nechceš mi napsat přímy odkaz? Nebot mam ted pomalý net a hledal bych to dva dny s touto rychlosti 30s najíždí jedna stránka
3
Profil *
<table width="100%" height="100%">
 <tr>
   <td align="center"><img src=""></td>
 </tr>
</table>
panther
Profil
3
pláčáš.. kdyby sis přečetl diskusi výše..
panther
Profil
computers-system
tady je ke stažení + návod na instalaci a zprovoznění Lightboxu
něco o Greyboxu
a tady je Highslide

návod na Thickbox jsem teď rychle nenašel, ale stačí Googlit. Je to dost podobné jako u dalších, na stejném principu

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: