Autor Zpráva
monte
Profil *
Zdravím, prosím vás o radu,

řekněme že mám v určitém adresáři index.php
v tom indexu mám zapsáno:

<html>
<?php
include ("001.php");
?>


aby se stránka 001.php v index.php zobrazila, musi být stránka 001.php ve stejném adresáři jako index.php ...

______

Mě by zajímalo jak má vypadat kód co zapíšu do indexu,
tak aby stránka zobrazující se v indexu nemusela byt ve stejnem adresáři,
ani nemusela byt ve stejne domene, ale treba uplne odjinud.

______

<html>
<?php
include ("http://cizi-domena.cz/001.php");
?>


:::::tento kód samozřejmě nefunguje,
ale takto si to asi představuji,....

______

Jak to teda udělám?? ..Budu vděčny za každou odpoved, děkuji ;)
Matty
Profil
monte
tento kód samozřejmě nefunguje,
Ale funguje, akorát musíš mít povolené includování z cizích stránek (tj. allow url include on).
Nebo to prý nějak jde za pomoci fsockopen().
monte
Profil *
to je super :-d ....

a jak to povolím?

me by ale spiše zajimal kod ktery muzu uplatnit i tam kde muzu pouze vkladat (html, php...) obsah,
ale namam opravneni k administraci....

kod muze vypadat uplne jinak muze byt delsi, to mi newadi, ... hlavne aby fungoval a vysledek byl stejný)

(...mam ucet na wz.cz kde bych to rad uplatnil takze jak je to s tou administraci, to nemam tuseni,
rad bych tento kod uplati i na jednom foru kde muzu vkladat pouze html nebo php obsah a k administraci se tedy nedostanu, díky moc za vysvetlení :)
Matty
Profil
monte
a jak to povolím?
Buď v php.ini přes ini_set() nebo v .htaccess vložením řádku allow url include on.
monte
Profil *
bohužel, hlásí:

Chyba 500 - Chyba na straně serveru

Při zpracování požadavku došlo k chybě. Příčinou je zřejmě špatné nastavení v souboru .htaccess 


Nevíš tedy onějakem řešení ktere by šlo uplatnit i na tom foru,..?

PS: s .htaccess nemám žádné zjušenosti, vlastně jsem jen vytvořil soubor: .htaccess
a zapsal do něj: allow url include on
Nox
Profil
Možná to prostě na wz.cz není možný měnit
Zkus jestli mají nainstalované CURL (viz php manuál)
monte
Profil *
a neexistuje jiny zpusob? :(
monte
Profil *
PS: kde je ten PHP manuál? když sem hledal neco o CURL tak mi vzdycky vijelo XXX diskuzi na kterych se to nevyresilo (spis tam nebyl navod) ..díky
nightfish
Profil
http://www.google.cz/search?q=curl&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz= 1B3GGGL_csCZ283CZ283
vidím to jako třetí odkaz, celkem pěkně pojmenovaný "PHP: cURL - Manual"
www.php.net/curl
monte
Profil *
a co přesně mám udělat?
ja se na tech strankach moc nevyznam ;)
Nox
Profil
monte
a co přesně mám udělat?
číst:) 95% stránky zabírá obsahová část, tak ji snad nepřehlídneš
monte
Profil *
tj, jenze ja se v tom moc nevyznam co presne mam udelat sem tam nenasel,...zvlast dyz to neni ceksky :-D...

a existuje jiny zpusob?????

díky ;)
Nox
Profil
Tak tady to máš kompletně, ale neměl jsem to sem psát, měl sis to zjistit sám
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "adresa");
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_exec($ch);
curl_close($ch);
monte
Profil *
tak díky moc.... :-)

vysledek:

<?php
$a = 1234; // decimal number
$a = -123; // a negative number
$a = 0123; // octal number (equivalent to 83 decimal)
$a = 0x1A; // hexadecimal number (equivalent to 26 decimal)
?>


takže to CURL tam tušim neni :( .....existuje tedy jiny zpusob?? -Díky...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: