Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
KUba Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 7. 2008, 00:39:24
dravím, potřeboval bych v vyřešit nějak centrování pozadí v body...
viz. web http://cod5.cncczech.com/ Jedná se mi o to, že v menším rozlišení než je 1024px se pozadi jakoby decentralizuje spise doleva... nevim co stím, pokud by někdo věděl jak tohle vyřešit tak sem s ním, zkoušel jsem i několik dalších variant provedení, jako je třeba že jsem dal header (to co je jen na cernym obdelníkem) dal jako zvlastni obrazek (nepomohlo)... takže bych chtěl aby to bylo i v menších rozlišeních uprostřed to pozadi... předem díky za nějaké tipy, triky či rady ... btw. dělá to ve všech browserech ... CSS : body { font-size: 14px; font-family: trebuchet ms, tahoma, arial, sans-serif; background: #1f2217 url('../images/mainBg.jpg') center top no-repeat; margin: 0; padding: 0; border: none; color: #ecd58b; } * { margin: 0; padding: 0; border: none; } #header { position: relative; width: 960px; margin: 0 auto; } h1 { position: relative; width: 960px; height: 207px; text-indent: -9999px; } h1 span { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 960px; height: 207px; } #web { width: 960px; height: 800px; /* jen kvuli toho aby to bylo zatím delší */ background: #000; margin: 0 auto; } |
||
bonyM Profil * |
#2 · Zasláno: 26. 7. 2008, 15:13:39
ak som ta spravne pochopil, chyba zrejme nebude v pozadi, ale v dive #web, skus nastavit width: 100%...
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0