Autor Zpráva
bonyM
Profil *
zdravim, mám problém....nevedel som kde to dať, lebo sa to týka CSS a PHP. v css som si nastavil:
body {
margin: 0;
padding: 0;
}

a do stránky som cez php vložil údaje z hlavičky nasledovne:

<head>
<?php require "UdajeHlavicky.html"?>
<title>nejaky titulok</title>
</head>

v súbore UdajeHlavicky.php som si dal odkaz na style.css a ďalšie rôzne údaje, ktoré mi fungujú, lenže....
keď obsah hlavičky vložím nasledovným systemom (cez php subor), celu stranku mi posunie asi o 20px dolu a potom na vrchu mam prázdnu medzeru (aj v IE, aj v mozille) , ktora mi tam prekáža, skúšal som atributy top, alebo aj záporný margin-top, aby mi to posunulo naspäť na hor a iné, ale nič nefungovalo (ak tam obsah hlavičky vložím normálne, všetko funguje ako má) ...poraďte prosím.....ďakujem....
kletely
Profil
bonyM
Skús na písať niesto
body {
margin: 0;
padding: 0;
} to to
*{ 
margin: 0px; 
padding: 0px; 
}


Inak napísal že vkladáš UdajeHlavicky.php a máš v kóde napísane UdajeHlavicky.html.
bonyM
Profil *
diki

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: