Autor Zpráva
coe
Profil *
Zdravím,

potřeboval bych poradit jak udělám v html tkz. vygenerováni kódu.. Dělám web www.obrazkygalerie.wz.cz
a chtěl bych když někdo bude chtít si nahrát na web vlastní obrázek, aby mu to poté zobrazilo kód obrazku.

diky:-)
coe
Profil *
ehm spatnej web www.obrazkyanimace.wz.cz ... :-D
Matty
Profil
coe
Co myslíš tím kódem obrázku? Myslíš normální HTML kód?
coe
Profil *
ano
coe
Profil *
<a href="http://www.obrazkyanimace.wz.cz"><img src="http://obrazkyanimace.wz.cz/img/ily/img001.jpg " alt="Miluji tě "></a><br><br><a href="http://www.obrazkyanimace.wz.cz">Obrázková galerie všeho druhu</a><br><br>


myslim tohle aby udelalo s jejim obrazkem
Michi5
Profil *
Aby se to samo generovalo musíš použít php
coe
Profil *
a neznáte nějaky návod kde bych to našel nejlepe bez pouziti mysql moc neovladam ...
peta
Profil
coe
Mne treba neni tvuj problem jasny. Odkaz na stranku je fajn.
Zkus to popsat krok za krokem, co se ma kdy delat, co ma kdo mackat.

Ono by to slo treba resit javascriptem...
<img src="..." onclick=gen_kod(this)>
jakpsatweb - javscript - priklady
pomoci php je to ale jistota.

Otazka je, jestli se ptas na tohle nebo na cely program obrazkove galerie.
coe
Profil *
peta

1) nahraje si obrazek na moji stranku

2) pote mu vyjede obazek byl uspesne nahran
3)Vyskoci mu text area s kodem obrazku v podobe


<a href="http://www.obrazkyanimace.wz.cz"><img src="http://obrazkyanimace.wz.cz/img/ily/img001.jpg " alt="Miluji tě "></a><br><br><a href="http://www.obrazkyanimace.wz.cz">Obrázková galerie všeho druhu</a><br><br>

Samozrejme cesta bude jina... presne k tomu obrazku ktery si on nahral na webovou stranku
peta
Profil
coe
google.com php simple gallery
pripadne jiny programovaci jazyk asi ze stovky pouzivanych.
coe
Profil *
peta
hmmm aha


a jeste jeden dotaz mam obrazek na strance.. a uzivatel si klikne pridat text tzn. ze do obrazku prida text jde to nejak udelat?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: