Autor Zpráva
Elypsa
Profil *
Zdravim-Delam stranky komplet html protoze php este neumim a mam jednu zavazno vec.Stranky chci udelat tak aby bylo proste pres celou obrazovku aby nikde nebylo pomalu zadne prazne misto a bylo to plny obrazku apod.Ale vyskytl se problem-stranky jsou udelany na mem rozliseni ale ne kazdy ma stejne rozliseni obrazu a tak stranky vidi proste na jedne casti monitoru treba a zbytek je prazny.Myslel jsem ze to vyresim vyskakujci tabulkou nebo jak se tomu rika kterou jsem udelal pres JavaScript v tom rozliseni na ktere byly stranky opimalizovany..ale zase jsem narazli na to ze mnoho lidi ma zablokovany vyskakovani oken-tak se ptam jak udelat vyskakujci okno tak aby na to nemuselo byt povoleni od prohlizece popripade ale to asi uz je leda pres to php aby se obrazky samy zmenily rozliseni..ale to je asi doopravdy uz tezsi..Diky za radu
Chamurappi
Profil
Reaguji na Elypsu:
To je ale ohavně napsaný příspěvek. Za tečkami na konci věty se dělá mezera, věty v souvětí se oddělují čárkami, atd. Schválně, jestli se najde někdo, kdo bude mít chuť to číst.
Zkus sem, prosím, své sdělení napsat ještě jednou a normálně.
Manq
Profil
Elypsa
Pošli odkaz na tu tvou stránku, takhle to vyřešit bez kódu je na nic…
Bubák
Profil
http://latrine.dgx.cz/cas-optimalizovat-pro-zdravy-rozum
Elypsa
Profil *
Takže, omlouvam se moderátorovi za diakritiku-hold jsem ta zkažená icq mladež O:-)
Jinak k věci-Stránky dělam pro strejdu, který ma jako koníčka sbírání kamenů.Moje-jeho vize je aby ty stranky byly přes celou obrazovku-aby tam nebylo volne místo(je jasný že ta menšina co maj rozlišení 1600x1200 to budou mit proste někde to volný místo) a tak mě napadlo to udělat stylem vyskakujcího okna-takže vyskakujcímu oknu davám největší přednost.Jen je problem že mnoho lidí je maj zablokováný.Tak se mi prosim vás na to koukněte-Jsem rád za každou radu.
Jen dodám, že anglická verze je jiná-spíše starší tet se ji snažim optimalizovat do podoby jako má česká(podle které se řidte).Zdrojový kod určitě bude dost amaterský-jsou to moje první stránky a tak něak jsem to tam sepsal všemi zpusoby.Šlo mi o to abych se dostal do té strejdovi vize.

http://kameny.uvadi.cz
Elypsa
Profil *
Nejde ta stranka jenom mě??ja že sem si to dotet jen tak prohlížel v PSpad zkusim to něak vyřešit.
Plaváček
Profil
Elypsa

Nejde ta stranka jenom mě??

Ta stránka nejde nikomu. Ale pokud jsem měl možnost posoudit, jdete na webovou prezentaci špatným směrem.
Tomasds
Profil
jdete na webovou prezentaci špatným směrem.

počínaje hostingem. Dal jsem si tu práci, že jsem se dostal až k obsahu a nahoře je řádek hodný zapamatování:

nekuracke-restaurace.cz | webhosting banan.cz | chces byt METROSEXUAL

tohle chceš mít nad každou stránkou? Nebo radši přejdeš jinam? Kdekoliv to bude lepší.
Elypsa
Profil *
tohle je jen provizorni-mam domluvenou vlastni domenu
Elypsa
Profil *
jinak myslim ze by stranky uz meli jet
Elypsa
Profil *
Mam problem-Stranky jsem vycentroval jinak optimalizoval na rozliseni 1000x756 nebo tak něak to je.Kdy pokud má uživatel větší rozlišení, tak stránku vydí na středu.Ale mam problem s tlačítky ktery jsou na každým rozlišení na jinem mistě.Neni možny jim dát něáky bod kterýho by se držely?Protože na rozlišení jsou na jedne stráně na dalším na druhe a někdy i uplně mimo celou stránku.Děkuji za vyřešení.
Elypsa
Profil *
Tady zdrojovy kod ktery tam tet mam

 <style>
body {color: white}
body {
 text-align: center; /*vycentrovanie pre IE*/
}

#all {
 width: 760px; /*šírka layoutu*/
 text-align: left; /*zrušenie vycentrovania textu*/
 margin: 0 auto; /*vycentrovanie v ostatných prehliadačoch*/
}
 
a:link, a:visited {color: green}
.BG {width: 1024px; height: 768px; background-image: url("pozadi2.gif"); background-repeat: no-repeat}
.diskuse {position:absolute; left:380px; top: 560px}
.fotogalerie {position:absolute; left:380px; top: 630px}
.odkazy {position:absolute; left:580px; top: 560px}
.napmi {position:absolute; left:580px; top: 630px}
.cz {position:absolute; left:930px; top: 550px}
.en {position:absolute; left:930px; top: 640px}
 </style>
<div class="BG">
</div>
<div class="diskuse">
<a href="http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=pi0cejidrco1va76dxmdnt3s 4ef1x3"><img border=0 src="Obrazky/diskuse.gif">  </a>

</div>
<div class="fotogalerie">
<a href="fotogalerie.html"><img border=0 src="Obrazky/fotogalerie.gif">  </a>
</div>
<div class="odkazy">
<a href="odkazy.html"><img border=0 src="Obrazky/odkazy.gif">  </a>
</div>
<div class="napmi">
<a href="mailto:krosna964@seznam.cz"><img border=0 src="Obrazky/napistemi.gif">  </a>
</div>
<div class="en">
<a href="english.html"><img border=0  src="Obrazky/ene.gif" width="80" height="55">  </a>
</div>
<div class="cz">
<a href="czech.html"><img border=0 src="Obrazky/cze.gif" width="80" height="55" >
</div>
pako_02
Profil
Zdravim, chcel by som spravit stranku pre dve rozlisenia. Mam spravenu stranku optimalizovanu na rozlisenie 1024x768. Design stranky, ale obsahuje este obrazky, ktore sa do tohoto rozlisenia nezmestia, cize by sa nezobrazovali, ale chcel by som aby sa na väcsom rozliseni. kde sa uz zmestia, zobrazovali.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: