Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pkL Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 8. 2008, 22:08:27
Ahoj!
Mam domenu 2. radu, dejme tomu www.ruze.cz, pak mam jinou domenu i s hostingem - www.kytky.cz, kde udelam subdomenu ruze.kytky.cz Otazkou je: Jde nejak udelat aby se mi www.ruze.cz automaticky smerovala na tu subdomenu, ale tak aby to bezny uzivatel nepoznal? Diky |
||
Nox Profil |
#2 · Zasláno: 4. 8. 2008, 22:12:05
Hledej htaccess mod_rewrite přesměrování
|
||
Ghosting Profil |
#3 · Zasláno: 4. 8. 2008, 22:12:37
„Jde nejak udelat aby se mi www.ruze.cz automaticky smerovala na tu subdomenu"
Presmerovat lze pomocí .htaccess nebo php. |
||
pkL Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 8. 2008, 18:04:40
Já umím přesměrovat, ale potřebuju aby uživatel nepoznal, že byl přesměrován na subdoménu, zkrátka aby si stále myslel, že je na www.ruze.cz - hlavně v adresním řádku. Napadlo mne frame, ale to je hodně ošklivá věc.
|
||
Paja Profil |
#5 · Zasláno: 6. 8. 2008, 18:10:17
"podstrčení htaccess"
|
||
nightfish Profil |
#6 · Zasláno: 6. 8. 2008, 18:13:51
„"podstrčení htaccess"“
podstrčení samozřejmě v rámci více domén fungovat nebude... |
||
Paja Profil |
#7 · Zasláno: 6. 8. 2008, 18:27:40 · Upravil/a: Paja
pardon .. pak už mě napadá ještě méně čistá cesta než iframe .. file_get_contents() ..
// EDIT tohle by samozřejmě nešlo použít vždy :-) BTW bych asi nic takového nedělal .. mít 2 weby s totožným obsahem, raději bych to přesměroval ze subdomeny ... |
||
Časová prodleva: 6 měsíců
|
|||
p_hk Profil * |
#8 · Zasláno: 26. 1. 2009, 11:16:01
Dobrý den.
Řeším to samé a nedaří se mi s tím hnout. V jednom www prostoru mám několik domén. Potřeboval bych, aby se mi v řádku prohlížeče nevypisovala doména na kterou je prostor registrován, ale doména, která je volaná. Konkrétně: do prohlížeče napíšu: www.ananta.cz zobratí se: www.andele.info/pur/... chtěl bych zobrazit: www.ananta.cz/... Děkuji za pomoc. |
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
djlj Profil |
#9 · Zasláno: 3. 2. 2009, 03:22:01
„podstrčení samozřejmě v rámci více domén fungovat nebude...“
Mohlo by, stačí mít v apache mod_proxy -- tak pomocí něj. p_hk Na tohle jedině mod_proxy, více v manuálu na apache.org. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0