Autor Zpráva
Jack06
Profil
Mám dotaz jde nějako napsat toto, ale aby se to nevnořovalo:

styl:
.img{
	margin:10px;
	=margin:5px;
	border: 2px solid Grey;
	padding:10px 10px 10px 10px;
}

obrázek:

<?php
mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
    $vysledek=mysql_query("select * from fotogalerie");
    while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek))
echo "
<div class='img'>
<img src='".$zaznam["t_odkaz"]."'>
</div>		
";
        ?>


Jde o to že když je v databázy více jak jeden obrázek tak se ten obrázek vloží do borderu a zvětšije se.
Chci aby se načetlo x obrázků a každý byl zvlášť v rámečku. Ne jako teď jeden v druhým atd.
Jack06
Profil
OMG jen jsem to asi špatně napsal
Chamurappi
Profil
Reaguji na Jacka06:
Sice to nesouvisí s problémem, ale šedivá je správně „gray“, nikoliv „grey“. Hodnota s éčkem nefunguje minimálně v Exploreru.
Str4wberry
Profil
OMG jen jsem to asi špatně napsal
To znamená, že je problém vyřešen?
Jack06
Profil
Jo problém vyřešen a s tím grey psal jsem to v rychlosti ručně takže sry jen chybyčka zadávám barvy ve tvaru #FFFFFF. např

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: