Autor Zpráva
Scumo
Profil
Kdyz se kouknete na www.palacecinemas.cz dolu tak jsu tam obrazky (cernbile) a kdyz na ne najedete tak jsou barevne.

Jak to jde udelat? Tusim pres java script.
Matty
Profil
Scumo
Je vážně tak těžký kouknou se do zdrojového kódu? Kdybys tam kouknul, viděl bys, že to je děláno přes CSS.
Mění se obrázek na pozadí, nikoliv jeho barevnost.
Nicméně přes JS to taky nějak jde.
vydrus
Profil
http://www.wellstyled.com/css-inline-buttons.html
Scumo
Profil
Do zdrojaku sem kouk, jen sem doufal v to, ze me hodite JS, proto ze to co me vydrus
napsal je neuveritelne ****, JS je lepsi!
vydrus
Profil
Scumo
Co to meleš? Co ti na tom vadí? A co když někdo bude mít JS vypnutej, he?
Dranel
Profil
Asi tak. CSS řešení je bezpečný a nejmíň náročný. Proto taky nejrozšířenější.
panther
Profil
Scumo
proč dělat věci jednoduše, když to jde složitě, že ;o)
Medvídek
Profil
Taky by to šlo přes Java applet :)
Scumo
Profil
vydrus
Sry, ale toto dokazu sam, bez Vas...

Ale ja potrebuju obrazky cernobile :-(
Matty
Profil
Scumo
Ale ja potrebuju obrazky cernobile
Tohle se řeší přes grafické editory.
Nox
Profil
Scumo
Prostě udělej jeden černobílý, jeden barevný a pak je v CSS jako pozadí vyměňuj (tak to mají dělaný na té stránce), nebo je dej
do jednoho, v CSS jako pozadí a při hoveru ho posuň

Zapni si Firefox a použij jeho addon Firebug,
nebo klidně jen prostě zobrazení zdrojovýho kódu

JS lze obhájit pouze při velkém množství obrázků netahaných přes databázi nebo něco podobného

Pokud budeš vytvořit čenobílé verze velkého množství obrázků, můžeš použít například XnView a jeho funkci Konverze

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: