Autor Zpráva
srigi
Profil
Hi all,
pls neviete ci je vo Firebug-u nejaky color picker? Rad by som si odladil priamo v nom farebnu schemu napr. div-ov alebo inych elementov, ale v tom jeho editore stylov to musim zapisovat ciselne.

Neslo by to ako vo Photoshope? Tam to funguje idealne - mam shape a ked kcem ladit jeho farbu, tak iba kliknem na jeho zmenseninu a editujem farbu krasne v realnom case.
peta
Profil
srigi
stahnout dalsi plugin? Ja tu ma colorzilla, je to po restartu vlevo dole, kapatko. Pravym tlacitkem se to da ruzne stelovat, levym ve strance to snima barvu. Sikovna vec.
Domovska stranka
http://www.iosart.com/firefox/colorzilla/
srigi
Profil
THX za odpoved, ale hladam takyto nastroj:



edit: sry, ten nastroj v tom rozsireni je, THX.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: