Autor Zpráva
vlcekp1
Profil
Dobrý den.
Mám podivný problém.
Vytvářím v php takovou malou úschovničku, jenže mám problém v následujícím souboru.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Poslat soubor</title>
</head>
<body>
<?
$vasejmeno=$_POST['vasejmeno'];
$mailprijemce=$_POST['mailprijemce'];
?>


<h1>Upload souboru na server</h1>
<?
<h2>Nahráli jste :</h2>

<!-- hlavní článek -->
<br/>
<center>
<table border="0">
<tr><td align="center">
<?
print "<b>Uploaded File Name : " . $_FILES["myFiles"]["name"][0]."<br/>\n";
print "Uploaded File Size : " . $_FILES["myFiles"]["size"][0]."<br/>\n";
print "Uploaded File Mime Type : " . $_FILES["myFiles"]["type"][0]."<br/>\n";
print "</td><td align=\"center\">\n";
?></td>
</tr><tr><!-- www.albert.wz.cz --><td align="center">
<?
$isValidUpload = move_uploaded_file ($_FILES["myFiles"]["tmp_name"][0], $cesta.$cesta1.$_FILES["myFiles"]["name"][0]);


if ($isValidUpload)
{
print "Upload OK!<br />";
{
mail("$mailprijemce", "$vasejmeno vam zaslal soubor", "$vasejmeno vám zaslal soubor. \r\n Můžete jej stáhnout zde: \r\n http://".$_FILES["myFiles"]["name"][0].">zde</a>", "Content-Type:text/plain;charset=windows-1250");
}
}
?></td>
</tr>
</table>
</center>

<br /><br />
<H2><p align="center">Soubor byl uložen.
<br /><br />
<br /><br />
Děkuji</p></H2>
<br />
<br /><br /><br />
<CENTER>
<INPUT onclick=history.back(); type=button value="Pošli další">
</CENTER>
<br />
</body>
</html>

Nesouhlasí to s nějakým většítkem na řádku 16, což je pro mě záhadné. Leda že by byla chyba v odkazu, ale nevím jaká.
Můžete prosím někdo poradit?
Děkuji moc.
vlcekp1
Profil
Tohle je jen začátek úschovničky. Někde budu muset prostudovat, jak ten uploadovaný soubor po pěti dnech odstranit.
Matty
Profil
vlcekp1
<h1>Upload souboru na server</h1>
<?
<h2>Nahráli jste :</h2>

Mohu se zeptat, co to tam dělá?
vlcekp1
Profil
Hlásí to:
unexpected '<' in upload.php line 17.
Matty
Profil
vlcekp1
Smaž ty vyznačené znaky (<?) a mělo by to fungovat normálně.
edit: Aha, to jsem nevěděl ...
Chamurappi
Profil
Reaguji na vlckap1:
Na řádku šestnáct (hned za nadpisem H1) máš zřejmě omylem otevřený PHP blok, tedy menšítko a otazník.

Reaguji na Mattyho:
Řekl bych, že tazatel to vyznačení nevidí a že mu ho možná zamlčela i hlasová čtečka.
vlcekp1
Profil
Hlasová čtečka to označila závorkami.
vlcekp1
Profil
Ještě jsem narazil na jeden problém.
Když to úspěšně nahraji, nenahraje se to tam, kde chcy. Používám tento script, který pošle informace scriptu upload.php
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Poslat soubor na server</title>
</head>
<body>
<h1>Poslat soubor</h1>

<br><br><br>
<p align="center">
<form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<label for="vasejmeno">Vaše jméno:</label>
<input name="vasejmeno" id="vasejmeno">
<label for="mailprijemce">Mail příjemce:</label>
<input name="mailprijemce" id="mailprijemce">

<center><br><br>
<table border="0">
<tr>
<td><input type="hidden" name="cesta1" size="30" value="schovane/tests"/></td>
</tr>
<tr>
<td>Soubor k odeslání :</td><td><input type="file" size="30" class="button" name="myFiles[]"/></td>
</tr>
</table><br><br>
<input type="submit" value="Odeslat"/>
</p>

<br><br>
<CENTER>
<INPUT onclick=history.back(); type=button value=ZPET>
</CENTER>
<br><br><br>


</body>
</html>
Upload.php nereaguje na cestu pro soubory.
Kdysi dávno mi to šlo normálně, ale to jsem v upload.php neměl tu funkci mail.

Vaše odpověď

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: