Autor Zpráva
Oug
Profil
Dobry den prosim vas vzdy sem na webu delal prihlaseni ze sou dve strany ale ted bych potreboval jenom na jedny vzdy kdys ste se nekdo prihlasil tak z www.stranka.cz/index.php dostal na www.stranka.cz/login/index.php a ja bych potreboval poradit jak aby to bylo jenom na www.stranka.cz/index.php dekuji moc.
yFang
Profil
Oug
Po přihlášení uložíš $_SESSION a podle toho budeš zobrazovat obsah.
Oug
Profil
No neco stoho jsem pochopil ale uplne sem to nepochopil takze to nechapu jesly neaky podrobnejsi popis prosim dekuji.
Mistr
Profil
Oug
neco stoho jsem pochopil
Možná by stálo za to napsat, co toho jsi pochopil, resp. co nechápeš.
Oug
Profil
No nechápu to jak treba tam do toho indexu se prida odkaz a zmizi prihlasovaci kolonky po prihlaseni.
ninja
Profil
Ougzmizi prihlasovaci kolonky po prihlaseni

V pripade ze je uzivatel prihlasen, nezobrazis dany kus HTML kodu, ale jiny? Kde je problem?
yFang
Profil
Oug
Jednoduše si uděláš nějakou takovouhle podmínku:
if(!isset($_SESSION['uzivatel']))
{
     //přihlašovací formulář
}

(Samozřejmě $_SESSION musí odpovídat tomu, co jsi nastavil při přihlášení.)
Oug
Profil
a kdys chci aby do menu pribyli neaky odkazy ???
Smajda
Profil
musíš si do sessionu uložit že je uživatl přihlášen já to mám vetšinou
isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']=="jo"
a dáš to do podmínky pokud je splněna vypíšeš tlačítka menu nebo cokoliv co vidí jen přihlášený a nebo nesplněna a nevypíšeš nic

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: