Autor Zpráva
Pesulap
Profil
Ahoj ,

chci využít služeb odkazu do stránky .. mám vytvořený <a name="top"></a> a ted to na to potřebuji nasměrovat , vím že stačí udělat adresu http://www.example.cz/produkty/#top ale já bych to potřeboval zapasovat nějak do htaccess:-(

mám :
%{DOCUMENT_ROOT}/index.php?main=vypis&kategorie=3 [L,QSA]

a ted nevím jak dál zkoušel jsem

%{DOCUMENT_ROOT}/index.php?main=vypis&kategorie=3#top [L,QSA]

ale to opravdu nejde ..

nevíte jak na to .. prosím .. díky
kletely
Profil
Pesulap
Skús:
RewriteRule /index.php?main=vypis&kategorie=3 /index.php?main=vypis&kategorie=3#top [L,QSA]
Pesulap
Profil
To nejde protože v htaccess je symbol # označení pro ačátek komentáře ..:-(
kletely
Profil
Pesulap
Jj to mi nenapadlo :), ale nejaká escpe verzia # musí existovať.
Pesulap
Profil
mno jo ale co .. zkusil lomítka ale to nejde.
kletely
Profil
Pesulap
A čo keby si to spravil cez php(header("Location: index.php?main=vypis&kategorie=3#top")) alebo cez mete tag reflash?
Pesulap
Profil
ok klidně ale to se mi zaciklí .. potřebuji vymyslet nějakou podmínku jak se to provede jen jednou ..
protože $_SERVER['REQUEST_URI'] mi #top neukáže jestli je nebo neni ..
Pesulap
Profil
Nakonec jsem to vyřešil pře sessions .. i když je to velice neelegantní ale nic lepšího mě nenapadlo ..

1. kontrola session
2. pokud true udělá se header a nastaví se na false ..
3. pokud false nastaví se na true

to je vše díky ..

Petr

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0