Autor Zpráva
JerryMej
Profil *
nevím si rady s počítáním fotbalové tabulky na stránce http://www.tjtrnava.cz/tabulka-20082009-dorost.p46.html ..stačilo by kdybych zadal výsledky a připočetlo mi to body + skore a tak...
vertigo4
Profil
JerryMej
Třeba ti tohle pomůže.
JerryMej
Profil *
jo to sem našel už dávno...ale asi mi to moc nepomohlo ale díky za názor
Taps
Profil
JerryMej
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=28&topic=6 3498
JerryMej
Profil *
jsem laik a moc tomu nerozumím:)
peta
Profil
JerryMej
jakpsatweb - javascript - priklady
staci, kdyz si je projdes a najdes tam takovy, ktery neco pocita. Jsou tam myslim 3. Pak uz staci upravit vzorecek pro tvuj pripad.
Pak doporucuji priklad na pole, asi primo ze stranky
jakpsatweb - javascript - pole v javascriptu , tam bude odkaz na priklady.
Do pole napises tabulku a pak nechas prepocitat a zobrazis javascriptem.
A nebo pouzijes formulare
jakpsatweb - javascript - priklady - formulare

predpokladam, ze chces javascript, predchozi reseni zapisuji vysledky do SQL a pak je z neho vytahuji.
vertigo4
Profil
peta
Si děláš pr*el?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: