Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
bbulet Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 9. 2008, 15:17:39
cawte zas pisem :)
mam spravene toto menu http://css.interval.cz/clanky/vertikalni-hover-menu/ ale cem ho rozsirit napriklad o dalsie dva urovne...viete co myslim..,keby niekto pls vedel |
||
Nox Profil |
#2 · Zasláno: 14. 9. 2008, 15:29:07
|
||
bbulet Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 9. 2008, 15:33:28
nikde tam nevidim kod na to menu
|
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 14. 9. 2008, 21:21:29
bbulet
„nikde tam nevidim kod na to menu“ A co zdrojový kód stránky? |
||
bbulet Profil * |
#5 · Zasláno: 14. 9. 2008, 22:38:05
nj to ma nenapadlo ale ja by som potreboval rozisirt len to menu co som dal ja ten liink
|
||
Strajk Profil |
#6 · Zasláno: 14. 9. 2008, 22:49:12
Mám jiný pojmenování ale princip je stejnej:
#header_nav li ul, #header_nav li:hover ul li ul, #header_nav li ul li:hover ul li ul {visibility: hidden;} #header_nav li:hover ul, #header_nav li ul li:hover ul, #header_nav li ul li ul li:hover ul {visibility: visible;} |
||
bbulet Profil * |
#7 · Zasláno: 14. 9. 2008, 23:31:47
hm no skusil som ale zobrazuje to polozky pod seba
|
||
peta Profil |
#8 · Zasláno: 15. 9. 2008, 08:33:35
bbulet
ul, li {display:inline;} je zarovnani vedle sebe samozrejme to muzes zanorit pro Xtou uroven ul ul ul li {...} |
||
bbulet Profil * |
#9 · Zasláno: 15. 9. 2008, 13:48:09
no dajak som to pochopil dajak jednoduchsie pls alebo len staci napisat co mam pridat do toho kodu http://css.interval.cz/clanky/vertikalni-hover-menu/
|
||
Strajk Profil |
#10 · Zasláno: 15. 9. 2008, 14:50:29
No hele mě to funguje přes jak jsem to napsal:
|
||
bbulet Profil * |
#11 · Zasláno: 15. 9. 2008, 14:54:59
ale ja to tam neviem dat pls daj CSS a html kod toho tvojho ale cele pls
|
||
bbulet Profil * |
#12 · Zasláno: 15. 9. 2008, 17:25:52
uz sa mi to podarilo poresit dajak ale v IE mi to zobrazuje stale rozbalene neviete co stym?
|
||
Strajk Profil |
#13 · Zasláno: 15. 9. 2008, 17:56:10
Jo IE je šmejd, na to si zvykej :) Budu ukamenován, ale já to dělám tak, že rozpoznám prohlížeč (přes javascript nebo php) a pokud má dotyčný IE tak ho s vysvětlením jakej je IE šmejd odkážu na stránky firefoxe a opery :)
|
||
bbulet Profil * |
#14 · Zasláno: 15. 9. 2008, 18:02:31
nj ale napriklad tie prve polozky mi to rozbaluje tam je ten subor hover.htc a tam to jak dajak nastavene pridam obsah:
<attach event="onmouseover" handler="hoverRollOver" /> <attach event="onmouseout" handler="hoverRollOff" /> <script type="text/javascript"> // // Simple behaviour for IE5+ to emulate :hover CSS pseudo-class. // Experimental ver 0.1 // // This is an experimental version! Handle with care! // Manual at: http://www.hszk.bme.hu/~hj130/css/list_menu/hover/ // function hoverRollOver() { element.origClassName = element.className; // backup origonal className var tempClassStr = element.className; tempClassStr += "Hover"; // convert name+'Hover' the last class name to emulate tag.class:hover tempClassStr = tempClassStr.replace(/\s/g,"Hover "); //convert name+'Hover' the others to emulate tag.class:hover tempClassStr += " hover"; // add simple 'hover' class name to emulate tag:hover element.className = element.className + " " + tempClassStr; //window.status = element.className; // only for TEST } function hoverRollOff() { element.className = element.origClassName; } </script> a len dajak upravit zeby slo rozbalovat aj to dalej... |
||
kennyvt Profil |
#15 · Zasláno: 15. 9. 2008, 19:37:18
Strajk„No hele mě to funguje přes jak jsem to napsal:“
O toto sa pokusam aj ja. nemohol by si to napisat ale tak ze co ma obsahovat CSS-ko a co HTML-ko ??????? |
||
bbulet Profil * |
#16 · Zasláno: 15. 9. 2008, 21:02:07
no ja mam toto v CSS
<style> ul#hlavniMenu { width:100%; background-color:#D2DCD2; behavior: url(hover.htc) } ul#hlavniMenu, ul { padding:0; margin:0; list-style-type:none; behavior: url(hover.htc) } ul#hlavniMenu ul { position:absolute; top:0; left:120px; visibility:hidden; background-color:#D2DCD2; behavior: url(hover.htc) } ul#hlavniMenu li { position:relative; width:120px; behavior: url(hover.htc) } ul#hlavniMenu a { color:black; display:block; font:12px arial,sans-serif; text-decoration:none; display:block; width:100%; height:20px; behavior: url(hover.htc) } ul#hlavniMenu a:hover, ul#hlavniMenu li:hover a, ul#hlavniMenu li.hover a { background-color: #9FB39F; color: white; behavior: url(hover.htc) } ul#hlavniMenu li:hover ul a, ul#hlavniMenu li.hover ul a { background-color:#D2DCD2; color:black; behavior: url(hover.htc) } ul#hlavniMenu li:hover ul a:hover, ul#hlavniMenu li.hover ul a:hover { background-color:#D2DCD2; color:black; behavior: url(hover.htc) } ul#hlavniMenu li:hover ul, ul#hlavniMenu li.hover ul { visibility:visible; behavior: url(hover.htc) } ul#hlavniMenu li li { border:none; padding:0; background-color:white; } ul#hlavniMenu li { behavior: url(hover.htc); } #hlavniMenu li ul ul#hlavniMenu li { behavior: url(hover.htc); } ul#hlavniMenu li:hover ul a, ul#hlavniMenu li.hover ul a { background-color: #ABBEAB; color: black; } ul#hlavniMenu li:hover ul a:hover, ul#hlavniMenu li.hover ul a:hover { background-color: #BDCCBD; color: white; } #hlavniMenu li ul, #hlavniMenu li:hover ul li ul, #hlavniMenu li ul li:hover ul li ul {behavior: url(hover.htc);visibility: hidden;} #hlavniMenu li:hover ul, #hlavniMenu li ul li:hover ul, #hlavniMenu li ul li ul li:hover ul {behavior: url(hover.htc);visibility: visible;} #hlavniMenu li ul, #hlavniMenu li:hover ul li ul, #hlavniMenu li ul li:hover ul li ul, #hlavniMenu li ul li:hover ul li ul li ul {behavior: url(hover.htc);visibility: hidden;} #hlavniMenu li:hover ul, #hlavniMenu li ul li:hover ul, #hlavniMenu li ul li ul li:hover ul, #hlavniMenu li ul li ul li ul li:hover ul {behavior: url(hover.htc);visibility: visible;} </style> a HTML toto <ul id="hlavnimenu"> <li><a href="">Farnosť</a> <ul> <li><a href="">Kostoly </a><ul><li><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a> </ul> </li> <li><a href="">Patrocínia </a><ul><li><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a><a href="">Pododkaz 13</a></li></ul></li> <li><a href="">Pododkaz 13</a></li> <li><a href="">Pododkaz 12</a></li> <li><a href="">Pododkaz 13</a></li> <li><a href="">Pododkaz 12</a></li> <li><a href="">Pododkaz 13</a></li> </ul> </li> <li><a href="">Duchovné slovko</a> <ul> <li><a href="">Duchovné slovko</a></li> </ul> </li> <li><a href="">História farnosti</a> <ul> <li><a href="">Pododkaz 31</a></li> <li><a href="">Pododkaz 32</a></li> <li><a href="">Pododkaz 33</a></li> </ul> </li> <li><a href="">Život farnosti</a> <ul> <li><a href="">Spoločenstvá </a><ul><li><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a></li></ul></li> <li><a href="">Služby </a><ul><li><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a><a href="">Pododkaz 33</a></li><li><a href="">Zbory</a><ul><li><a href="">Pododkaz 31</a><a href="">Pododkaz 31</a><a href="">Pododkaz 31</a><a href="">Pododkaz 31</a><a href="">Pododkaz 31</a></li></ul></li></ul></li> <li><a href="">Pododkaz 33</a></li> <li><a href="">Pododkaz 31</a></li> <li><a href="">Pododkaz 32</a></li> <li><a href="">Pododkaz 33</a></li> <li><a href="">Pododkaz 31</a></li> </ul> </li> <li><a href="">Aktivity</a> <ul> <li><a href="">Pododkaz 31</a></li> <li><a href="">Pododkaz 32</a></li> <li><a href="">Pododkaz 33</a></li> </ul> </li> <li><a href="">Archív</a> <ul> <li><a href="">Pododkaz 31</a></li> <li><a href="">Pododkaz 32</a></li> </ul> </li> <li><a href="">Vysluhovanie sviatostí</a> <ul> <li><a href="">Pododkaz 31</a></li> <li><a href="">Pododkaz 32</a></li> </ul> </li> <li><a href="">Pododkaz 32</a></li> <li><a href="">Pododkaz 32</a></li> <li><a href="">Pododkaz 32</a></li> <li><a href="">Pododkaz 32</a></li> </ul> ale este pls keby dakto poriesil toto moje vyssie |
||
peta Profil |
#17 · Zasláno: 16. 9. 2008, 13:18:18
bbulet
Rozbalovat do X urovni je slozite pro uzivatele. Jednoduche menu vitezi. Jako, par prikladu mam http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#mssub21 Ale osobne, kdyz se mi rozbali menu vic nez jednou, tak stranku opoustim, protoze timto zpusobem se daleko nedostanu a hlavne to kazdym prehmatem zhasina cele. Maximalne se da pouzit rozbalovaci strom, pripadne stromova mapa stranek. http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=8&topic=81 287 |
||
bbulet Profil * |
#18 · Zasláno: 16. 9. 2008, 15:33:55
no to chce majitel webu tak
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0