Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jura Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 6. 2005, 10:05:36
Potřeboval bych vědět, jak se dá dosáhnout toho, aby menu vytvořené ve Flash, které bude např. v malém okýnku, do kterého se celé nevleze, mohlo při pohybu myší rolovat nahoru i dolů. Pro představu viz www.f1play.com hlavní menu na pravé straně... Děkuju za odpovědi...
|
||
SQi Profil |
#2 · Zasláno: 26. 6. 2005, 17:01:06
Ted jsem chvili ve Flashi nedelal zpameti ti to nenapisu, ale myslim ze bys nemel delat menu ve Flashi, případně celý web, hodně lidí to odrazuje....i když třeba u mě f poho. Když už to děláš ve Flashi tak udělej i alternativní stránky bez něj.
|
||
Jura Profil * |
#3 · Zasláno: 27. 6. 2005, 12:16:31
Děkuju. Něco podobného se mi podařilo vytvořit pomocí "movie clip scrollbar" s opticky skrytými tlačítky, ale není to úplně ono... tak kdybys prosím věděl jiný způsob, budu moc rád za radu...
Jinak můj názor na Flash je takový: pokud je vše dobře propojeno s HTML a optimalizováno velikostně, tak myslím, že je to dokonalý prostředek na vytváření doplňků (menu, animovaná loga, fotogalerie atd...), hlavně z grafického hlediska. A taky je docela možné, že se zvyšující se rychlostí přenosu dat přes internet se bude tvorba web prezentací tímto směrem vyvíjet... |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0