Autor Zpráva
king26
Profil
Jak toto nejlepe udelat?

1. moznost co me napadla byla pomoci MySQL,ale to neni asi nejlepsi reseni
2. moznost me napadla rucni vlozeni menu a potom pres switch vybirat podmenu ktery bude taky napsane rucne

jak to delate vy?
pEeLL
Profil
naopak si myslim ze resit submenu (podmenu :)) pomoci mysql je dobry napad.
peta
Profil
king26
Nerozumim otazce. Zkus to popsat na konkretnim prikladu.

Stranky se obvykle resi bud jako html nebo pres redakcni system. Dobry redakcni system vygeneruje html stranky. Bezny CMS to vytahuje z databaze. Obe reseni pro CMS jsou pouzitelna.
Vyhoda u vygenerovanych souboru je, ze odpada prace programu pri zobrazovani. Nevyhoda je, ze si CMS musi pohlidat vsechny soubory a tridit mezi aktivnimi, treba PHP, strankami a pasivnimi html. Nebo proste vytvaret pouze pasivni, html. A pak muze mit data duplicitne navic v SQL.
Nebo jeste by se dali data ukladat do txt souboru misto do SQL.
Priklad CMS, ktery to ma jeste trosku jinak, soubory generuje ale z disku, docuwiki.
Bubák
Profil
jak to delate vy?
Záleží na rozsahu webu, četnosti aktualizací...
king26
Profil
Nerozumim otazce. Zkus to popsat na konkretnim prikladu.
mam menu, rekneme o 5 polozkach, a ke kazdemu mam 5polozek submenu

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: