Autor Zpráva
Jack06
Profil
Vrátil jsem se po dlouhé době k tomuto problému. Již jsem sem o tom jednom psal a bylo mi porazeno. Ale když jsem to zkusil tím zpusobem, tak se mi vykreslí jen část. První dotaz je zde Vyrovnání

Zde je kód, ve kterém nastává problém.:
<?php 
include "hlavicka.php";
echo"
<table class='tabulka' border='1' cellspacing='0' cellpadding='10' width='95%'>
<tr><th colspan='4'>&nbsp;&nbsp;Forum</th></tr>
";
require "db.php";
mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
$dotaz=mysql_query("select * from kategorie;");
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($dotaz)){
mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
$query=mysql_query("select * from obsah where id_kategorie=".$zaznam["id"]) or die (mysql_error());
$kat = $zaznam["kategorie"];
echo"
<tr><th colspan='4'>$kat</th></tr>
";


while ($result=MySQL_Fetch_Array($query)){
echo"
<tr><td class='nazev'><a href='?cat=".$result["id_kategorie"]."&cln=".$result["id"]."'>".$resul   t["obsah"]."</a></td>";
mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
$sql=mysql_query("SELECT COUNT(obsah) AS pocet FROM tema where obsah=".$result["id"]."");
while ($count=MySQL_Fetch_Array($sql)){
$pocet = $count["pocet"];
echo"<td class='cislo'>$pocet</td>
";}
mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
$sql=mysql_query("SELECT COUNT(obsah) AS pocet FROM prispevky where obsah=".$result["id"]."");
while ($count=MySQL_Fetch_Array($sql)){
$pocet = $count["pocet"];
echo"
<td class='cislo'>$pocet</td>
";}
echo"
<td class='cislo'>$pocet</td>
</tr></table>";
?>
<?php 
}
} 
include "paticka.php";
?>



css k tomu:
.tabulka { width: 95%; border-collapse: collapse; }
.tabulka .tema { width: 73%; }
.tabulka .cislo { width: 8%; }
.tabulka .jmeno { width: 11%; }

.tabulka, .tabulka td, .tabulka th { border: 1px black solid; }
.tabulka td, .tabulka th { padding: 0.2em 1ex;  }
.tabulka th { background: #0f0; }
.tabulka .cislo { text-align: right; }



Pokoušel jsems e to dělat dle Trejpa, ale bohužel nevím zdali to tak půjde nebo co budu muset napsat jinak. Díky za rady. Jinak nevykreslí se tabulky.

Zde se můžete podívt FORUM

Je vidět jen jak se vypisuje index kde by stejně jako první dva řídky se měli podle stylování vystylovat i ostatní
Wojta
Profil
Vytáhni "</table>" z while cyklu a dej ho až za za poslední "}".
Jack06
Profil
Jej díky moc. Koukám že tabulky neznám XD. Říkal jsem si že tam někde bude problém s tím že něco z tabulek skončí někde v cyklu, ale naprosto jsem nevěděl kde a co . Ještě jednou díky.
peta
Profil
Jack06
www prohlizec - zobrazit - zdrojovy kod
A prijdes na to, na co vojta, ze vsude opakujes </table>, takze to prijde asi uplne jinam.
Jack06
Profil
No ještě jeden problem mi to dělá, ale jen na localhostu: Občas mi to někde mezi řádkama nebo na konci neudělá rámeček. Na ostrém to jde na localu ne. ostrej:
Forum
local:
Chyba

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: