Autor Zpráva
janatka
Profil
<html>
<head>
<title>Vr sraz</title>
<head>
<body>

<form method="post" action="mailto:admin@seznam.cz">
<h3>Osobní údaje:</h3>
Nick:
<input name="nick" type="text" size="40" maxlenght=20><br>
Číslo hráče:
<input name="cislohrace" type="text" size="40" maxlenght=20><br>
E-mail:
<input name="e-mail" type="text" size="40" maxlenght=20><br>
<h3>Doplňkové údaje:</h3>
Aliance:
<input name="aliance" type="text" size="40" maxlenght=20><br>
Bydlišťě:
<input name="bydliste" type="text" size="40" maxlenght=20><br>
Šance na příjezd:
<select name="sraz" size=1>
<option>10%
<option>20%
<option>30%
<option>40%
<option>50%
<option>60%
<option>70%
<option>80%
<option>90%
<option>100%
</select><br>

<input type="submit" value="Formulář odeslat">
<input type="reset" value="Formulář smazat">
</body>
</html>


mám takto vyrobenej formulář a zajímalo by mě zda by se dalo nějak udělat aby se ty vyplněné hodnoty vypisovaly do tabulky která by byla pod formulářem takže po odeslání by bylo vydět kdo tam je zadanej atd....poraďte pls...
pEeLL
Profil
treba tak ze nekam do <body> pridas nasledujici kod a koncovku souboru zmenis na php
<?php
if (isset($_POST['nick'])) echo $_POST['nick'];
if (isset($_POST['cislohrace'])) echo $_POST['cislohrace'];
?>

atd...
janatka
Profil
mno dik za pomoc ale stale mi to nějak nefunguje....
pEeLL
Profil
janatka
treba tohle je blbost: action="mailto:admin@seznam.cz"
misto mailto:admin@seznam.cz tam dej nazev tohoto souboru (neco jako formular.php)

edit: <form> ma i ukoncovaci znacku </form> ikdyz to na funkcnost mit vliv nebude tak ji tam i tak pridej
radas
Profil *
na vysvětlenou:

Na Jak psát web je psáno:

Action="mailto..." způsobí, že se prohlížeč při odesílání formuláře pokusí kontaktovat mailovací program na čtenářově počítači a předat mu obsah formuláře k odeslání na adresu, která je uvedena za "mailto:". Jindy prostě po "odeslání" otevře okno malovacího programu s vyplněnými údaji a je na uživateli, aby to odeslal.
pEeLL
Profil
radas
asi to funguje jak kdy.
chrome mi neudela vubec nic. naproti tomu firefox mi nabidl i webove rozhrani gmail a po prihlaseni se mi to opravdu vlozilo do predmetu.
radas
Profil *
pEeLL
nevím v IE a FF automaticky vykakuje outlook (což je hruza) a opera mi nabizi své služby..tak nevím rozhodně bych to řešil nějakým php scriptem který by mi to nějak zpracoval..solidně..

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: