Autor Zpráva
Vyrus
Profil *
Zdravim,
Sice se tu tento problém asi řeší često, ale nikde jsem nenašel uspokojující řešení.
Mám formulář
<form method="post" enctype="multipart/form-data" action="index.php">
<input name="foto1" type="file">
</form>

a potřebuji, aby mi php skript zpracoval data z inputu jako kompletní cestu k souboru...
$_FILES["foto1"]["name"] mi vyhodí jméno souboru
$_FILES["foto1"]["tmp_name"] mi vyhodí cestu k dočasnému souboru

opravdu mě nenapadá, jak to udělat...
předem děkuji :)
Jan Tvrdík
Profil
Vyrus
Nechápu, co myslíš tím „zpracovat data z inputu jako kompletní cestu k souboru“. Pro manipulaci s uploadem se používá $_FILES["foto1"]["tmp_name"]
Chamurappi
Profil
Reaguji na Vyrus:
Viz starší diskuse na podobné téma.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: