Autor Zpráva
pirik
Profil *
Ahoj, chtěl bych si na svých stránkách udělat něco podobného jako je na http://www.stonarov.wz.cz/fotoalbum.php
tzn. vkládat obrázky vedle sebe, abych tam měl obrázky 6 na délku a 4 na výšku. Mám tuto stránku: www.pavelzjihlavy.wz.cz
Můžete mi prosím poradít ? děkuji
Taps
Profil
pirik
na webu to je řešené pomocí tabulky...v php by se dal použít cyklus for
pirik
Profil *
to Taps: php neumím, ale nevím co tam na té mé stránce dělám špatně, že když tam chci vložit další obrázek, aby byl vedle, tak mevím jak to mám udělat. Není na to nějaký návod? Z toho na netu jsem na to nepřišel.Děkuji
mikul
Profil
Na tom webu mají pro každý obrázek v řadě jednu buňku tabulky. To je asi nejsnazší řešení. Ty tam máš chybu, začínáš jen jednu buňku <td> ale máš tam 3x </td>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: