Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
guma Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 11. 2008, 23:00:15
Zdravím,hledal jsem to,ale nenašel jsem to proto jediná možná šance jste vy :)
Potřebovl bych jednoduchej upload textu...Prostě soubor .php ve kterém bude ten script a přenese mi napsanej text z formuláře do nějakého souboru .txt nebo jíný to je jedno. Díky moc všem. |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 5. 11. 2008, 07:16:09
guma
to jde pomocí php funkce fopen,fwrite,fclose popř file_put_contents hledej pomocí googlu |
||
guma Profil * |
#3 · Zasláno: 5. 11. 2008, 11:18:23
Dík,no ale to je problém protože moc neumím php...ale dík
|
||
guma Profil * |
#4 · Zasláno: 5. 11. 2008, 12:10:40
Tak jsem našel tohle
<?php $soubor=fopen("soubor.txt","a+"); fputs($soubor , "Textik"); ?> sice to zapisuje ale jen slovo "Textik". Tak bych potřeboval aby se mi zapisovalo do toho souboru.txt informace z formuláře a né jen slovo "Textik"... Díky |
||
guma Profil * |
#5 · Zasláno: 5. 11. 2008, 19:27:57
hmm fakt dík za pomoc...
|
||
guma Profil * |
#6 · Zasláno: 6. 11. 2008, 15:07:53
Už to mám :)
<?php $soubor=fopen("soubor.txt","a+"); fputs($soubor , "Textik"); ?> Zapoměl jsem na <? echo $text ?> Takže to má vypadat takhle (pro všechny) <?php $soubor=fopen("soubor.txt","a+"); fputs($soubor , "<? echo $text ?>"); ?> Jinak díky za pomoc :) |
||
bohyn Profil |
#7 · Zasláno: 6. 11. 2008, 15:20:03
fputs($soubor , "<? echo $text ?>"); Tohle ti funguje? Kdyztak: $soubor=fopen("soubor.txt","a+"); fwrite($soubor , $text); fclose($soubor); |
||
peta Profil |
#8 · Zasláno: 7. 11. 2008, 10:39:38
guma
jedine slovo, guestbook, staci pridat k tomu php simple example file do vyhledavace a dat ok. http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub11 (zdroj: PPguest5.txt) Pokud s tim bude pracovat vic uzivatelu, je treba prepsat na zamykani souboru pres flock, cz.php.net/flock , tusim. |
||
Časová prodleva: 3 roky
|
|||
suflo Profil * |
#9 · Zasláno: 28. 3. 2012, 13:33:25
bohyn, bohyn
Ahoj mne to ten súbor.txt vytvorí na serveri ale je v ňom iba toto <? echo ?> neviem kde je chyba, ako to ma vyzerať i idexi keď v uploade.php je toto $soubor=fopen("soubor.txt","a+"); fwrite($soubor , $text); fclose($soubor); mne to nevypisuje daný text poslaný z webu cez upload ďakujem za pomoc. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0