Autor Zpráva
olinek
Profil *
Mam script na upload fotek na server. kdyz ulzim fotku ulozi se do slozky jak mam udelat aby se ta fotka zobrazovala v nejake html strance ta co je v te slozce a kazda co se tam prida do te slozky,? diky moc za rady
radas
Profil *
tohel by ti moho pomoct..
$target = '../obrazky/';
$weeds = array('.', '..','Thumbs.db');
$directories = array_diff(scandir($target), $weeds);

foreach($directories as $value)
{
echo $value;
}
olinek
Profil *
diky za radu ale nejak mi to nefici ukazuje mi tam tohle :

$target = '../jaja/'; $weeds = array('.', '..','Thumbs.db'); $directories = array_diff(scandir($target), $weeds); foreach($directories as $value) { echo $value; }
radas
Profil *
to je vyňatek kodu pro zobrazovaní souboru v adresaři..to není přesně to co vyhledate..
olinek
Profil *
ano kdyz jsem vlozil na stranku ten kod co jsi mi poslal tak mi to ukazuje tohle takze kde muze byt chyba?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: