| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Vyska Profil |
#1 · Zasláno: 17. 11. 2008, 12:32:18
Rád bych si vložil do mé stránky která není zveřejněna něco z Blueboard
a zobrazí se mi jenom to z Blueboardu. Může mi někdo prosím poradit? Vyzkouším jakýkoliv návrh. |
||
| Měsíček Profil |
#2 · Zasláno: 17. 11. 2008, 12:33:20
Vždyť to tam máš krok po kroku .. http://www.blueboard.cz/index.php?engine=navod
|
||
| Hitman Profil |
#3 · Zasláno: 17. 11. 2008, 12:36:45 · Upravil/a: Hitman
Jaky mas web? Normalni, nebo pouzivas treba estranky, blog, atd.?
Zkus se podivat na blueboard.cz |
||
| Vyska Profil |
#4 · Zasláno: 17. 11. 2008, 14:15:55
Měsíček
Měsíčku A jasně v něm říkám„ která není zveřejněna “ Tu stránku mám celou v počítači. Jestli máš nějaký html editor tak mi prosím poraď. Řeknu eště jednou co se stane možná to z toho předtím nešlo moc dobře odhadnout. Když spustim stránku v html-wap (Já mám Html-wap editor 2007) editoru jde všechno v pohodě ale když dam otevřít v Internetě Exploreru otevře se mi jen ta anketa. Hitman Promiň ale neni na internetu. Ale dík žes mi chtěl pomoct Dík by sem měl dát i Měsíčkovi že něco napsal |
||
| Vyska Profil |
#5 · Zasláno: 17. 11. 2008, 14:23:10
Měsíček
Promiň měl jsi celou dobu pravdu já jsem to jen blbě přečtl |
||
| Hitman Profil |
#6 · Zasláno: 17. 11. 2008, 14:51:43
Vyska
Aha no tak potom pouzij ten navod na odkazu: " 1. Otevřete si jednu stránku vašeho webu v nějakém editoru tak, abyste viděli její HTML kód. Pokud nevíte jak se to dělá, přečtěte si návod, jak se stránky dělají na www.jakpsatweb.cz. 2. Nyní do svého kódu zkopírujte obsah schránky (pomocí CTRL + V), nejlépe na místo, kde by se měla potom služba nacházet. 3. Nyní zkuste umístit vaši stránku na web a otevřít si jí v prohlížeči. Tam kam jste vložili HTML kód bude vidět služba nebo odkaz na ni." Na pc, na kterem to tvoris musis mi internet.Ne stranku na internetu, ale pripojeni. |
||
| Vyska Profil |
#7 · Zasláno: 17. 11. 2008, 15:29:20
připojeni mam
|
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0