Autor Zpráva
Trebor
Profil *
Viete mi prosim poradit ako vytvorim formular k vlozeniu videa na moju stranku? vlastne aby mohol hoci ktory navsetvnik vlozit nejake funny video na stranku...? dakujem
Hitman
Profil
Mas na webu php a mysql?
Trebor
Profil *
ano mam
Medvídek
Profil
staci ukladat kody videa :)

http://www.youtube.com/watch?v=Tw6Z6k9Xmos
Trebor
Profil *
No ja som myslel nejaky formular prave na to ukladanie, bo obsah stranky mozem menit len ja, cez macromediu..., ze by navstevnik dal ten kod do nejakeho formularu a ono to hodilo na stranku, do frame napr., alebo taky nejaky sposob...
Hitman
Profil
Muzes to ukladat do mysql a zobrazit to na webu.
Trebor
Profil *
ale ako? az tak do toho nevidim...
Trebor
Profil *
nikto nevie poradit?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: