Autor Zpráva
matata8611
Profil
AHoj moc prosim o radu... napisu konkretni pripad:

mam form:
<form name="live" action="soubor.php" enctype="application/x-www-form-urlencoded" method="get">
<input name="pole" size="20" type="text" style="width: 555px; height: 30px;" class="style3" /></td>
<input size="20" type="submit" value="Odeslat" />&nbsp;&nbsp;
<input size="20" type="reset" value="Vymazat" />
</div>
</form>

Budu zcela konkretní-> do pole potrebuji napsat presne toto:
<object width="495" height="371"><param name="movie" value="http://www.megavideo.com/v/BDV59ADH36bb2e1f07a616f934b09777141f  f054"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.megavideo.com/v/BDV59ADH36bb2e1f07a616f934b09777141ff0  54" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="495" height="371"></embed></object>


a potrebuji aby mi to vypsalo upne to same...

co mam na napsat do soubor.php?
kdyz tam napisu <? echo $obsah ?> prevede to ten kod html a to ja nechci
kdyz napisu <? echo Htmlspecialchars($pole) ?> vypise to zpatky kod ale vsude kde je " to napise /"

fakt nevim co s tim:-( poradte mi prosim... zkuste mi to napsat konkretne pokud je to mzne... vsem diky moc!
yFang
Profil
Zkus tohle:
echo stripslashes(htmlspecialchars($pole));

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: