Autor Zpráva
OnZ
Profil
Zdravím, mám problém. Potřeboval bych v uvozovkách includovat nějaký web např. www.seznam.cz ale include nejde použít skoušel jsem i jiné metody které mi poradily ale nic stále nefunguje. Neexistuje nějaká funkce v jiném jazyku, která by fungovala stejně nebo alespoň podobně jako include?

P.S. Iframe nechci

Předem díky
Medvídek
Profil
Kolik témat budeš zakládat ? http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=84 803 ?
Měsíček
Profil
Běž se raději učit HTML a propříště stačí dát nový příspěvek do starého vlákna ono to bude zase hned nahoře, neboj.
OnZ
Profil
MOMENT! Tam jsem řešil proč to nekde a zjistil jsem že pomocí php to nepude ( nejspíš ) a tak se ptám v jakém jiném jazyku se to dá udělat! Jedná se o úplně jinou otázku vycházející ze stejného témata.
Měsíček
Profil
Jsi na doméně Webzdarma (xf) tak nemůžeš používat žádný jiný jazyk (klient-language ti je v tomto k ničemu) a serverový jazyk mají jen PHP .. další tam nemají (zdravím ASP) takže máš smůlu.
OnZ
Profil
ZNOVA! Nekoukejme na to jaký mám hosting, kdo řekl že si nemůžu koupit jinej. Proč se mám učit html proboha!?
Dranel
Profil
OnZ
Nevím, třeba proto, že ho neumíš. Co iframe?
Měsíček
Profil
"Proč se mám učit html proboha!?"

Protože už Sigmund Freud (a desítky dalších před ním) řekli, že je dobré začínat od nejjednoduššího - až budeš mít zkušenosti uvidíš, že není problém zadat pár klíčových slov do vyhledávače google a výsledek je na světě (a je jedno v jakém jazyku).

"ZNOVA! Nekoukejme na to jaký mám hosting, kdo řekl že si nemůžu koupit jinej."

Když si koupíš hosting tak tam možná ty direktivy zapnuté budou a ty můžeš využít řešení kolegů v předchozím vlákně.
Medvídek
Profil
Co iframe?
Bohužel jak jsem pochopil, tak OnZ psal že: P.S. Ifreme nechci, tím Ifreme asi myslel ten Iframe.

4 OnZ Pro tebe už je pouze jedno řešení. Na svém PC si otevři v prohlížeči seznam.cz, polož webkameru tak, aby snímala prohlížeč s otevřenou stránkou a streamuj to online. To ti pujde i na freeserverech. Hodně štěstí.
OnZ
Profil
Měsíček
1) HTML umím? jestli narážíš na Ifreme už jsem to opravil :)
2) Hledal jsem ale nějak nevim co :) když napíšu include najde to iclude ale to nechci a když nevim jak se to v jiném jazyku menuje asi těžko mohu hledat ne?
bohyn
Profil
OnZ
Pro zacatek hledej poradnej hosting, a pak vymejslej kraviny jako include seznamu (predpokladam ze sis napsal HTML parser, protoze to jinak budes mit bez grafiky, stylu atd.)
OnZ
Profil
PROBOHA! Já sem seznam.cz uvedl jako příklad!! parser sem ještě nedělal, protože když to nejde tak se nebudu zabívat něčím co je zbytečné když to nejde! Já se ptám jestli nějakej zazyk toto umí??
Měsíček
Profil
Každej serverový jazyk by to umět měl.
OnZ
Profil
Měsíček
Dík, už jsem o krok postoupili, ale jak se ta funkce obecně jmenuje? jestli existuje nějaký neutrální název pro tu funkci? Jak mám hledat něco když navim jak se to menuje? Rozumíš mi?
yFang
Profil
OnZ
HTML umím
Myslím, že tohle by se odvážil říct málokdo, kdo HTML ovládá opravdu na dobré úrovni. Jak dlouho se to vůbec učíš?

ale jak se ta funkce obecně jmenuje?
Copak tady se to nevyřešilo?
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=84803
OnZ
Profil
yFang
Myslím, že tohle by se odvážil říct málokdo, kdo HTML ovládá opravdu na dobré úrovni. Jak dlouho se to vůbec učíš?
cca 3 roky

Ne nevyřešilo. Psal jsem na webzdarma a řekli mi že kvůlu bezpečnosti nelze povolit. Ale já pořád nevím podčím tuto funkci hledat. Severových jazyků je dost a v každém se to určitě jmenuje jinak.

Buď nechápu já vás nebo vy mě?
yFang
Profil
OnZ
No ale na webuzdarma nemáš nic jiného než PHP (už to tu někdo zmínil). Chápeš?
OnZ
Profil
yFang
Chápu. Ale jak jsem řekl z pohledu hostingu mě to nezajímá
gorn
Profil *
Pokud mate k dispozici pouze php tak je reseni jednoduche: Bud vam webhosting povoli nacitat vzdaleny obsah a potom reseni padlo jiz v minule diskuzi a nebo nepovoli a potom to nelze.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: