Autor Zpráva
tcladin
Profil
Ahoj.
Snazim se jiz nejakou dobu vytvorit uploadovej skript v php pro admina a usery meho webu.
Jako prvni fazi potrebuju udelat funkci index = vypis z adresare daneho usera/admina.
Vsiml sem si ze neco takoveho umi jiz samo o sobe(asi server? apache) kdyz dam adresu s bez file tedy napr. http://site.cz/upload . Vzbehne krasnej index i s ikonkama a tridenim. Tenhle idex bych potreboval mit jako soucast stranky, kde bude tvorit jeji cast.
Dost brutalnim zpusebem se mi to "skoro" povedlo vysledek je Odkaz
(user=pokus, heslo=pokus)

pouzil sem k tomu funkci, ktera ale je hlavne na neco jinyho jak sem pochopil na cs2.php.net ... na ftp prenosy.
A nedostatky v cestach nahradil pomoci str_replace.
Fuj je to oskivy kod a nejni zcela funkcni ... kdyz kliknu na sort vyskocim z update.php do dir

$ch = curl_init ();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $path);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$obsah = curl_exec ($ch);
$obsah = str_replace("a href=\"/upload/data/", "a href=\"", $obsah);//nahrazení "upload_" "upload/"
$obsah = str_replace("a href=\"", "a href=\"data/".$heslo."/", $obsah);//nahrazení "upload_" "upload/"

$obsah = str_replace("h1>", "h2>", $obsah);//h1 za h2
echo $obsah; $obsah="";
curl_close ($ch);

Prosim o pomoc a shovivavost nad diakritikou, mam jen EN klavesnici ... :-(
tcladin
Profil
Ahoj.
Snazim se jiz nejakou dobu vytvorit uploadovej skript v php pro admina a usery meho webu.
Jako prvni fazi potrebuju udelat funkci index = vypis z adresare daneho usera/admina.
Vsiml sem si ze neco takoveho umi jiz samo o sobe(asi server? apache) kdyz dam adresu s bez file tedy napr. [http://tcladin.cz/admin/login.php?location=http://tcladin.cz/upload/d ata/pokus/&jmeno_form_log=pokus&heslo_form_log=pokus]napr.[/url]. Vzbehne krasnej index i s ikonkama a tridenim. Tenhle idex bych potreboval mit jako soucast stranky, kde bude tvorit jeji cast.
Dost brutalnim zpusebem se mi to "skoro" povedlo vysledek je Odkaz
(user=pokus, heslo=pokus)

pouzil sem k tomu funkci, ktera ale je hlavne na neco jinyho jak sem pochopil na cs2.php.net ... na ftp prenosy.
A nedostatky v cestach nahradil pomoci str_replace.
Fuj je to oskivy kod a nejni zcela funkcni ... kdyz kliknu na sort vyskocim z update.php do dir

$ch = curl_init ();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $path);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$obsah = curl_exec ($ch);
$obsah = str_replace("a href=\"/upload/data/", "a href=\"", $obsah);//nahrazení "upload_" "upload/"
$obsah = str_replace("a href=\"", "a href=\"data/".$heslo."/", $obsah);//nahrazení "upload_" "upload/"

$obsah = str_replace("h1>", "h2>", $obsah);//h1 za h2
echo $obsah; $obsah="";
curl_close ($ch);

Prosim o pomoc a shovivavost nad diakritikou, mam jen EN klavesnici ... :-(
tcladin
Profil
moc se omlouvam ale nejak mi nede zmenit prispevek, nejni tady nejaka chyba?
Wroxman
Profil
Dám ti rovnou kód:
$slozka = dir("../pages/");
        while($soubor=$slozka->read()) {
         if ($soubor=="." || $soubor=="..") continue;
          echo "<li>".$soubor."</a></li>\n";
         }
        $slozka->close();

takže uprav si proměnnou složka:
$slozka = dir("../slozka/")

a jak je to echo "<li>".$soubor tak to můžeš změnit jak chceš. třeba toto:
echo "<a href=\"" . $soubor . "\">" . $soubor . "</a><br>";

by vypisovalo asi toto:
<a href="soubor.txt">soubor.txt</a>

Pokud by se ti mé řešení nelíbilo tak zkus upravit toto
tcladin_nemaheslo
Profil *
Diky Wroxman, už to funguje. Přidal jsem ještě možnost DEL a zobrazuju veliost a typ souboru. No až budu mít čas, tak to udělám přes SQL aby se dalo třídit a filtrovat.
Napadlo mě jak je to s bezpečností. No to ještě odzkoušim a pak napíšu jaký sou díry nebo že nejsou... .
Každopádně díky.
Mno pak sem podobnej skript našel tady, ale tys mě nasměroval. Já bych si nebyl jistej ...
čus
tcladin_nemaheslo
Profil *
už mi jde index souborů, vypadá to nějak takhle . Fšechno se zdá OK a to i z bezpečnostního pohledu.
Jenom bych ctěl uživatelům zajistit soukromí složek, tím že do jejich adrerářů umístím index.php (obsahuje <? include "http://tcladin.cz/index.php" ?>). Ale to mi jde jen ručně přes FTP. (asi je zaplé safe_mode protože copy je zakázáno)
Potřebuji toto.
1)Uživatel si vytvoří nový DIR.
2)Skript automaticky do nového diru zkopíruje index.php

Jak to udělat? Když ftp upload uploaduje jen z localu, nebo ne?
tcladin_neprihlasen
Profil *
tak jsem vyřešil 1)tvorbu diru uživatelem a 2)automatické vložení index.php do nového diru.
Nebudu popisovat jak, jen napíšu co mě brzdilo.
Zásek byl v tom povolit a pak zakázat zapisování do diru. to je snadné pomocí:

$conn_id = ftp_connect($ftp_server); // try to connect ftp
@ftp_login($conn_id, $ftp_user_name, $ftp_user_pass); // try to login
ftp_chmod($conn_id, 0777, $ftp_syspath.$mk_dir); // nastaveni prav do adresare
a na zpět
ftp_chmod($conn_id, 0644, $ftp_syspath.$mk_dir); // nastaveni prav do adresare
stepi15
Profil
zdravim
potreboval bych neco podobneho taky delam upload a sprihlasenim podel login name to kopiruje do upload/$login_name
a ted bych poterboval byto nacetlo obsa slozky uzivatele a ukazalo all soubry a ktim velikost a odkaz na smazani tocele v tabulce jestli byse nekomu chtelo nebo nejaky script ktery bych jen upravil

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: