Autor Zpráva
dagid4
Profil
Takže jsem začínající programátor PHP takže znám začátky a mám známého který potřebuje udělat skript který by se přihlásil do routeru a pak vytiskl na stránku obrázek (bez přihlášení to nejde a přístup k zdrojovým kódům toho routeru taky neni) a tak dobrý zase nejsem.

Co má dělat skript

1.Skript najede na stránku routeru.
2.Skrpit zadá přihlašovací údaje.
3.Skript se přihlásí.
4.Skript zobrazí zobrazí adresu obrázku.

Důvod: známý dělá internet a chce aby se někteří uživatelé mohli podívat kde je chyba a to je vidět na obrázku který je naprogramovaný v routeru, ale kolem toho obrázku je menu do ketrého nechce aby měli uživatelé přístup chce aby viděli pouze obrázek.
dagid4
Profil
Jinak skript nemusí být v PHP může být i v jiném jazyku.
Mike8748
Profil
otazka je co to je za router a jak je tam realizovany to prihlasovani
dagid4
Profil
nu ja nejsem moc odbornik ale myslim ze je normalne udelany v php formular do ketreho se zada jmeno a heslo a normalne s klikne pokracovat ale co se s tim deje dal jestli je to pres cookies nebo ip adresu kdo vi.....ale myslel jsem ze jde udelat script ktery sam vyplni ten formular.
Bubák
Profil
Zkus tohle:
protokol://[uzivatel[:heslo]@]adresa_pocitace[:port]/[cesta/][soubor]

Mám vyzkoušeno na FTP a funguje bez problémů.
Příklad: ftp://teststranek.kvalitne.cz:moje-heslo@teststranek.kvalitne.cz/foto/ mini/P1060415-n.jpg
Příklad vám nebude fungovat, protože heslo je pochopitelně jiné ;-)
dagid4
Profil
Takže po dvou letech sem se to jal řešit znova a postoupil jsem o kus dál :-) .
<?php
define('POSTURL', 'http://44.177.155.186:81/');
define('POSTVARS', 'process=login&page=start&user=xxx&password=xxx&=Connect'); 
define('GRABURL', 'http://44.177.155.186:81/dude/Local.png?page=map_picture&download=yes&id=10213');
define('COOKIEFILE', realpath('.') . '/cookies.txt');

$ch = curl_init(POSTURL);
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, COOKIEFILE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, COOKIEFILE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST ,1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS ,POSTVARS);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION ,0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER ,0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER ,1);

$str2=curl_exec($ch);

curl_setopt($ch, CURLOPT_POST ,0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, GRABURL);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION ,0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER ,0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER ,1);
$str = curl_exec($ch);



echo $str;
curl_close($ch);
?>


Ale mám hned dva problémy. Zjistil jsem, že to není obrázek, ale obrázková mapa. To by ještě problém nebyl. Jenže když to pustím ve firefoxu, tak se mi místo obrázku zobrazí nesmyslné znaky (asi zdrojový kód té obrázkové mapy, v internet exploreru to normálně funguje). A druhý problém je, že ten obrázek se má po půl minutě měnit, jenže já když tu stránku obnovím (ať už ručně nebo tam přidám kód v javascriptu) tak se obrázek prostě nezmění. Víte někdo jak to vyřešit?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: