Autor Zpráva
santo
Profil
Je mozne nejakym zpusobem (krome print screenu) ulozit obrazek (na disk) z galerie, ktera je delana ve flashi?
Bubák
Profil
Ne
Ano
Nevím, která odpověď je správná, protože nevím, jak je galerie dělaná. Kdybys dal odkaz, podíval bych se.
santo
Profil
No ja se ptal spis obecne - jestli je to mozne. Tak napriklad fotogalerie tady: http://www.ejcamp.com
Bubák
Profil
Galerie v příkladu nepoužívá xml soubor s adresami obrázků. Obrázky najdeš v cache prohlížeče.
Další požnost je odchytit HTTP hlavičky, umí třebas Firefoxí plugin Live HTTP Headers (nepoužívám).
santo
Profil
diky. zkusil jsem ten plugin, ale zadny hlavicky nevidim. kde najdu cache firefoxu?
santo
Profil
(nemuzu ted adresar najit)
Bubák
Profil
C:\Documents and Settings\Radek\Local Settings\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\
Nejvhodnější na tento účel je použít Operu 9.2x, používá pro cache jednu složku a zachovává přípony.

Tip: hledej soubory "Totalem" podle přípony *.jpg a podle data Není starší než třeba hodina.
santo
Profil
Diky, nasel jsem to. Ale zvlastni je, ze mi to uklada soubory bez pripony - takze do nich tu pripomu musim pripsat...
Bubák
Profil
Tak jsem zkusil Live HTTP Headers v jedné Live lunuxvé distribuci a nejdýl mi trvalo zprovoznit Flash (příště vím).
Třebas: http://www.ejcamp.com/gallery/images/preview/387.jpg

Hezké je, že na webu je povoleno procházení adresářů:
http://www.ejcamp.com/gallery/images/preview/
santo
Profil
lze nekde navolit, aby soubory, ktere se ukladaji do firefoxacke cache, mely pripony a nemusel jsem je tam dopisovat?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: