Autor Zpráva
matata8611
Profil
Zdravím všechy php borce ,
používám na webu hodně překopaný a ke své spokojenosti překopaný Wordpress a
v něm v jednom widgetu v sidebaru toto:
<?php function set_more2($value2) {
global $more;
$more = $value2;
} ?>
<?php $current_day = date('d'); ?>
<?php $current_month = date('m'); ?>
<?php $my_query = new
WP_Query("cat=67&showposts=1000&day=$current_day&monthnum=$current_mon th&orderb
y=date&order=ASC"); ?>
<?php if ($my_query->have_posts()) : ?>
<?php while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post(); ?> A tak dále,
a tak dále...


Hrabu se a snažím se od rána udělat následující ale bohužel bez úspěchu...

Potřeboval bych do těch funkcí s časem zaplést ještě hodiny a to tak, že
publikovat se v teto "php query" budou příspěvky s datumem publikace, tento
měsíc, tento den a hodina nastavena v administraci prispevku musi byt od
skutecného času budto v budoucnosti a nebo max. 5 hodin v minulosti
.

Příklad:
Caš nastavený v příspěvku: 15:00
Skutečný čas: 09:00 -> zobrazuje se
Skutečný čas: 16:00 -> zobrazuje se
Skutečný čas: 20:00 -> nezobrazuje se

Snad je to srozumitelné. Fakt si s tím nevím rady budu moc rád za každou radu...
díky a mějte se!!!!
gorn
Profil *
Musis bud zjistit strukturu parametru funkce WP_Query() jestli umoznuje testovat cas a pokud ne tak jestli umoznuje pridat libovolny sql kod do WHERE casti - pak by to slo vymyslet. pokud tohle neni pruchozi tak se da zaprasit a zjistit strukturu objektu $my_query a do while cyklu vnorit podminku na ten cas.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0