Autor Zpráva
rejcom
Profil
Dobrý den,
mám dotaz na formuláře, chtel bych udělat formulář, kde napred vyberu kraje a v dlším formuláři se mi na základě vybraného kraje zobrazí okresy. nevím vůbec jak do toho. Prosím o radu. Děkuji moc.
gorn
Profil *
Mate php?
Mate nejakou databazi?
elerik
Profil *
rejcom:
predavat parametry si muzes pomoci $_POST, $_GET nebo $_REQUEST (posledni doporucuji)
takze pro priklad.
mas jednu stranku treba 1.php a 2.php. Na prvni strance mas jeden formular na druhy druhy formular. Prvni formular vyplnist. Pri submitu v podstate naplnis $_REQUEST pak v druhym formulari jen v hodnote value=<?$_REQUEST["nazev textovyho pole ktery chces predat"]?>. Samozrejme lepsi je udelat vse automaticky a generovat formular treba na zaklade udaju v databazy.
Doporucuju prostudovat
http://www.linuxsoft.cz/php/
Leo
Profil
1 / Pokud vyberete kraj, kliknete na odesilaci tlacitko a nacte se stranka znovu se spravnymi okresy, pak staci treba PHP

2 / Pokud vyberete kraj a okresy se aktualizuji automaticky bez odeslani, pak JavaScript (a v nem pak i pripadne Ajax, zalezi kolik mate dat, ale okresu neni zas tolik :-), Leo
rejcom
Profil
Rad bych mel vse na jedne strance, protoze uzivatel bude mit moznost volit 3 volby ve formuláři a kazdá má 1600 položek pro celou ČR, tak jsem to chtel udelat alespon po krajích či okresech.
Vítek.b
Profil *
Dobrý den
Mám podobný problém, leč není tolik dat na výběr.
první pole - výběr např. název kurzu
druhé pole - v závislosti na názvu kurzu se zvolí datum kurzu
třetí pole - možnost posledního výběru v závislosti na předchozích dvou volbách
Je někdo ochotný sem postnout příklad s JavaScript -em
Děkuji

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: