Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
J. Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 12. 2008, 20:18:02
Prosím vás http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html zde je napsáno jak zaheslovat stránku pomocí php, ale jak udělám, aby se mi heslo nezobrazovalo v adresním řádku? Když změním GET na POST, tak to stejně se zobrazuje pořád. Díky za rady
|
||
Wroxman Profil |
#2 · Zasláno: 5. 12. 2008, 21:21:43
<?php $zadaneheslo = $_POST["zadaneheslo"]; $spravneheslo = "totojemojetajneheslo"; if ($zadanehelo == $zadaneheslo) { echo "Vitej v tajne strance"; } else { echo '<form action="index.php" method="post">Zadejte heslo: <input type="password" name="zadaneheslo"><input type="submit" value="ok"></form>'; } ?> |
||
J. Profil * |
#3 · Zasláno: 5. 12. 2008, 21:24:05
jen tak mimo : v .htaccess
Options -Indexes - tímhle zakáži listování adresáře a všech jeho podadresářů? |
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 6. 12. 2008, 03:26:11
J.
„tímhle zakáži listování adresáře a všech jeho podadresářů“ Ano (jak jest popsáno například zde), pokud ovšem v podadresáři vložením jiného .htaccess souboru: Options +Indexes zobrazování nepovolíš. |
||
J. Profil * |
#5 · Zasláno: 7. 12. 2008, 15:00:07
Asi v tom nemám ještě úplně jasno, když jsem dala v .htaccess Options -Indexes do toho adresáře, který nechci, aby byl prohlížen, tak když jsem odkazovala na soubor, který je v tom adresáři, hodilo mi to Internal server error.
Takhle to má fungovat? |
||
Měsíček Profil |
#6 · Zasláno: 7. 12. 2008, 15:01:15
Pokud nespecifikuješ dále co se má dít, takže možná ano.
|
||
J. Profil * |
#7 · Zasláno: 7. 12. 2008, 15:06:46
Pokud teď zadám http://www.xxx.cz/adresar/
v adresari index.php neni, tak to hodi Forbidden. .htaccess jsem vyhodila. Takže nejspíše je to na serveru zakázno přímo. Moc tomu nerozumím. |
||
Mistr Profil |
#8 · Zasláno: 7. 12. 2008, 15:44:19
J.
„Takže nejspíše je to na serveru zakázno přímo. “ Dle mých skromných znalostí bych došel ke stejnému tvrzení jako Ty. Ostatně, bývá to, myslím, i celkem obvyklé nastavení. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0