| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| tukan Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 12. 2008, 14:04:02
Zdravím, mám pravděpodobně nevšední problémek a doufám, že mi zde někdo pomůže nebo poradí, o co jde:
Mám vytvořit propagační CD na kterém mají být umístěny dynamické webové stránky využívající PHP a MySQL, jde nějakým způsobem na CD zprovoznit serverové prostředí (localhost) například pomocí XAMPP a spustit třeba příkazem v autorunu? Děkuji všem za případné odpovědi! |
||
| bohyn Profil |
#2 · Zasláno: 16. 12. 2008, 14:15:12
tukan
Teoreticky by to jit mohlo, Apache, PHP ani MySQL instalaci nevyzaduji, bude ale treba prepsat konfiguracni soubory u vsech tri programu a zmenit absolutni cesty na relativni. Problem bude rychlost ktera skoci sipku k zemi. Kdybych to resil ja tak radsi vydeneruju kupu statickeho HTML. |
||
| pEeLL Profil |
#3 · Zasláno: 16. 12. 2008, 14:17:11
vim ze xampp jde dat vpohode na flashku. takze by mel jit dat i na cd. pokud by vyzadoval nejake tem file tak pro ty bys musel vytvorit treba slozku na c.
jinak nejvetsi omezeni bude vtom ze v databazi nepujde nic menit ani nic noveho pridat. proto i prihlasovani uzivatelu v pripade ze by si system chtel zmenit datum posledniho prihlaseni uzivatele by skoncilo chybou. nebylo by lepsi udelat ukazkovy projekt nekde na webu? |
||
| Mastodont Profil |
#4 · Zasláno: 16. 12. 2008, 14:21:27
tukan
Existují na to speciální programy, třeba DWebPro nebo OutSide-In |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0